Windows 10 21H1 Spring Update: Her er indholdet

14 marts windows 10 opdatering
Windows 10 21H1, også kaldet ”Spring Update”, er planlagt til frigivelse inden for de næste to måneder, og selvom denne version ikke indeholde mange nye og interessante funktioner, formoder vi den klargør vores enheder til det næste store og spændende funktionsopdatering, der lander i efteråret 2021.03.15

Microsoft har meddelt, at Spring Update frigives ved hjælp af en aktiveringspakke, der simpelthen vækker dvale-funktioner, der allerede findes i Windows 10 2004 og Windows 10 20H2.

For de brugere, der kører disse Windows 10-versioner, betyder det, at Windows 10 21H1 installeres ekstremt hurtigt, da der bare skal ændres i et par indstillinger for at aktivere funktionerne.

For brugere, der kører ældre versioner af Windows, skal du installere en langt mere vigtig opdatering, sandsynligvis større end 2 GB, og det vil tage lidt længere tid at downloade og installere.

Desværre kommer mange af de funktioner, som Windows-brugere glædede sig til, såsom DoH, de nye batteriindstillinger og den moderne side med Diskhåndteringsindstillinger, ikke til Windows 10 21H1. For disse funktioner skal brugerne vente på, at ”Windows 10 21H2 Sun Valley-opdateringen” kommer mod slutningen af året.

I stedet bringer Windows 10 21H1 Windows Hello-understøttelse af flere kameraer, forbedringer af Windows Defender Application Guard over-all performance og forbedringer af Windows Management Instrumentation (WMI) Group Policy Service (GPSVC).

For mere enkeltstående funktioner, såsom Windows 10 Start Menu, WSL og Notepad, forbedrer Microsoft sandsynligvis disse ved hjælp af ”Windows Feature Experience Packs”, som er en ny måde at opdatere og forbedre OS uden for funktionsopdateringerne.

Brugere BØR stadig opgradere til Windows 10 21H1, da der kan være forbedringer at hente, der forbedrer sikkerheden og ydelsen i Windows

Mens Windows 10 Spring Update ikke forventes offentliggjort før april eller maj 2021, kan brugere, der ønsker at teste det, bruge to metoder til at komme ud over stepperne.


Metode 1: Føj Windows 10 til Insider-programmet (Kræver du er tilmeldt)

Er du ikke tilmeldt: Sådan tilmelder du dig til Windows Insider ringen

Den første metode er at skifte til Windows 10 Insider-programmet på en eksisterende Windows 10-enhed og vælge ”Beta” kanalen.

Når du tilmelder dig Beta channel, bliver du bedt om at downloade nyeste Windows 10 21H1 build næste gang du kører Windows Update.


Metode 2: Installer Windows 10 21H1 ved hjælp af en ISO

I sidste uge frigav Microsoft den første Windows 10 21H1 ISO til Insiders, der kan downloades fra Windows Insider.

Insidere kan kun downloade ISO, men når den er downloadet, kan den bruges til at udføre en ren installation på alle enheder, så længe du har en Windows 10 produktnøgle.

Hvis du ikke har en Windows 10 produktnøgle, kan du også bruge ISO til at udføre en opgradering af Windows 7 og Windows 8.1.

Når du udfører en opgradering fra en ældre version, udsteder Microsoft en gratis Windows 10 digital licens bundet til din Microsoft-konto.

Hvis du beslutter at gå opgraderingsvejen, skal du gennemgå følgende tjekliste og inden du fortsætter.

  • Installer de nyeste hardwaredrivere til din computer, inklusive chipsæt, lyd, netværk, USB og grafikdrivere. Brug af ældre drivere kan forhindre opgraderingen i at blive godkendt.
  • Frakobl USB-enheder såsom flashdrev, eksternt lager og printere. Disse enheder er kendt for at forhindre opdateringer i at blive installeret korrekt.
  • Microsoft blokerer undertiden opgraderinger på grund af ældre antivirussoftware. Inden du igangsætter opgraderingen, skal du afinstallere din antivirussoftware, så den ikke er i konflikt med opgraderingen.

Når opgraderingen er afsluttet, kan du geninstallere din antivirussoftware og tilslutte alle USB-enheder.

Windows 10 21H1, Spring Update, vil nu blive installeret og gøres klar til brug.


Har du husket at tilmelde dig Medlem af Tweak.dk Her kan du måned efter måned vinde fede produkter.!

medlem af tweak.jpg


Source & Image credit:

Microsoft