Windows 10 friskes op med nyt look

microsoft-design-concept-800x453
I følge nye oplysninger kan vi måske snart se frem til en ny visuel opdatering af Windows 10.

Den nye visuelle opdatering har der været rygter om et stykke tid. Den skulle gå under kodenavnet Sun Valley, og være planlagt sammen med en opdatering til Windows 10 i løbet af 2021. Rygterne har nu fået lidt mere kraft efter, at Mayank Parmar hos Windows Latest spottede et jobopslag fra Microsoft tilbage fra oktober. Her søgte Microsogt en software engineer til et job, der gav muligheden for, som der stod i opslage: 

"deliver a sweeping visual rejuvenation of Windows experiences to signal [that] Windows is BACK."

Efter Parmar reporterede om opslaget rettede Microsoft i opslaget, så det nu blot står listet som en normal software engineer stilling, uden den saftige bid om den gennemgribende visuelle opfriskning. 

Sun Valley skulle ifølge rygterne være en større UI overhaling til Windows 10 som er planlagt til anden halvdel af 2021. Flere kilder har reporteret om Sun Valley, men der er endnu ingen officiel bekræftelse fra Microsoft, så det hører stadig til i rygtekategorien. Der er dog efterhånden meget der tyder på, at vi nok godt kan se frem til betydelige opdateringer af det visuelle i Windows 10.

Surface_Neo_microsoft.jpg

En af de ting som de fleste eksperter forventer et en tættere integration af desktop og mobil versionerne af Windows 10. Det sker uden tvivl som en del af Microsofts arbejde med mobile enheder som deres Surface Duo


Relaterede artikler

- Hvad er forskellen mellem Android TV og Google TV?

- Guide til at forbedre din Firefox browser

- Windows 7 stadig en del af 100 millioner enheder


Vores partnere