Windows 11 fremtidige updates: Alt du behøver vide

Windows 10 februar 2021
Med Windows 11 bevarer Microsoft Windows 10s servicemodel kendt som “Windows as a Service (WaaS)”. Som en del af WaaS planlægger Microsoft at levere en altid opdateret oplevelse med de nyeste funktioner og sikkerhedsopdateringer.

I et supportdokument bekræftede Microsoft, at Windows 11 får alle opdateringer, der i øjeblikket tilbydes til Windows 10, herunder Patch Tuesday, valgfri preview, OOB (out-of-band) og mere.

Der vil dog være en ændring af opdateringens kadence: Windows 11 opdateres en gang om året med nye funktioner, og denne funktionsopdatering frigives i andet halvår.


Windows 11 kumulative opdateringer

De kumulative opdateringer, også kendt som månedlige opdateringer eller Patch Tuesday, frigives mindst en gang om måneden og indeholder kvalitetsforbedringer, fejlrettelser og sikkerhedsrettelser.

Forskellige typer Windows 11-opdateringer:

- Windows 11 "B" -udgivelse eller Patch Tuesday-opdateringer vil blive offentliggjort den anden tirsdag i hver måned, kendt som Patch Tuesday, med sikkerhedsforbedringer og fra tid til anden tilknyttede kvalitetsrettelser. Samme dag modtager Windows 10 også opdateringer med identiske rettelser.

- Windows 11 “C” og “D” udgivelser: Disse opdateringer frigives i henholdsvis tredje og fjerde uge i måneden.


Opdatering af kompatibilitet og pålidelighed

Kompatibilitets- og pålidelighedsopdateringer (out-of-band) -udgivelser følger ikke standardudgivelsesplanen, og de kan frigives forud for en funktionsopdatering for at lette installationsoplevelsen.

Mikrokode-opdateringer

Microsoft vil stadig tilbyde Intel -mikrokodeopdateringer for at afbøde kendte sårbarheder eller hardwareproblemer i CPU, hvis det er nødvendigt.

Opdatering til Windows Defender Antivirus

Definitionsopdatering til Windows Defender Antivirus frigives regelmæssigt for at opdatere de registreringer, der bruges af Microsoft Defender Antivirus. 

Værktøj til fjernelse af ondsindet software

Windows 11 er teknisk set Windows 10 (NT.10), og vil også få opdateringer til værktøj til fjernelse af skadelig software hver måned for at fjerne kendte infektioner fra en computer. 

Windows 11 LTSC

For dem, der foretrækker at bruge Windows -versioner i en længere periode, planlægger Microsoft at tilbyde LTSC-version af Windows 11, men vi ved ikke, hvornår LSTC-versionen frigives.


Source & Image credit:

Microsoft

Vores partnere