Windows 11 og Windows 10 får ny Outlook app

windows 11
Outlook til Windows 11 og Windows 10 får et helt nyt udseende, og det vil erstatte de eksisterende Outlook-klienter næste år, men der forventes et public preview ser dagens lys i de kommende uger.

Ligesom andre tech-virksomheder er Microsoft involveret i udvikling af nye desktop-klienter til tjenester som Outlook og OneNote. Microsoft har allerede bekræftet, at de planlægger at forene OneNote -oplevelsen på Windows. Heldigvis har firmaet også en plan om at konsolidere sit Outlook-sortiment fremfor et hav af forskellige apps, så forbrugerne så skal holde styr på.

Microsoft har internt arbejdet på en ny Outlook-klient til Windows 10/11, og projektet kaldes "Project Monarch". Tidligere rapporter antydede, at dette nye Outlook-projekt er en del af tech-gigantens "One Outlook" vision ", og det vil i sidste ende erstatte de nuværende Mail- og Kalender-apps, der leveres på Windows 11 og Windows 10.

Tilsyneladende får vi en ny Outlook-klient hurtigere end forventet, og det første preview frigives i år, sandsynligvis forud for Windows 11s lancering.

Microsofts One Outlook klient, der lækkede online tidligere på året, er blevet opdateret og kaldes nu noget så simpelt som "Outlook" med en beta label-sticker. Dette tyder på, at en public preview er på trapperne.

Som du kan se i nedenstående GIF, får Outlook også en ny indlæsningsanimation, der ligner det, vi ser på webversionen.

 Outlook-PWA.gifKilde: Microsoft

Den nye Outlook klient fungerer på tværs af Windows, macOS og internettet. Med andre ord vil Outlooks nye app i sidste ende erstatte alle eksisterende Outlook desktopklienter. Outlook desktop klient (Win32), UWP (Mail og kalender) og Outlook til Mac erstattes med “One Outlook”.

Det endelige design kan adskille sig fra det mockup, der blev postet af Microsoft.

 

Source & Image credit:

Microsoft

Vores partnere