Windows 11-opgraderingskompatibilitet forklaret

krav tikl windows 11
Kort efter at Microsoft officielt afslørede sit nye operativsystem, fjernede de desværre applikationen til kontrol af Windows 11-opgraderingskompatibilitet på grund af en række uoverensstemmelser, der forårsager forvirring blandt Windows-brugere. Dermed er der opstået et unødvendig forvirring blandt brugerne.

Microsoft har flere gange ændret de krævede minimumsspecifikationer for hardware, som din computer skal indeholde for at kunne opgradere til Windows 11, selvom disse ser ud til at have forårsaget mere forvirring end godt er. Forhåbentlig vil denne nye video fra Austin Evans, hjælpe dig med at forstå mere om problemet med TPM 2.0 og TPM 1.2-kompatibilitet omkring opgraderingen til Windows 11 med videre.

Microsoft har antydet, at de officielt lancerer sit nye Windows 11-operativsystem senere på året - omkring oktober 2021, selvom der endnu ikke er bekræftet nogen officiel udgivelsesdato. Microsoft har også meddelt, at de vil tillade visse Windows 10-computere at opgradere til sit nyeste operativsystem gratis, og det er her, forvirringen er opstået. Hvis du gerne vil vide mere om Windows 11-kompatibilitetsproblemer, og om din eksisterende computer udfylder kravene for opgradering tik Windows 11, vil denne korte 10-minutters video forhåbentlig besvare mange af dine spørgsmål.

 


Source & Image credit:

Austin Evans

Vores partnere