Windows 11 Preview får Dynamic Refresh Rate

windows 11 Dynamic Refresh Rate
Windows 11 Insider Preview leveres med Dynamic Refresh Rate til din skærm.

I disse dage begynder vi at se, at flere skærme kommer med højere opdateringshastigheder. En funktion, der tidligere var mere eller mindre eksklusiv til gaming-skærme, er blevet mere almindelig selv for ikke-gaming-fokuserede skærme, men et af problemerne med høje opdateringshastigheder, især på bærbare computere, er, at det kan koste dyrt på batterilevetiden.

Dette er grunden til, at en af de nye funktioner, vi kan forvente at se i Windows 11, er en dynamisk opdateringshastighed (Dynamic Refresh Rate).

Som en del af Insider Preview til Windows 11, har Microsoft annonceret den nye Dynamic Refresh Rate (DRR) -funktion, der automatisk justerer opdateringshastigheden på din skærm baseret på hvad der foregår.

Dette betyder, at for mere verdslige aktiviteter, der involverer relativt statiske billeder, som når du komponerer et dokument eller en e-mail, sænkes opdateringshastigheden til 60Hz, men når du scroller eller spiller spil, stiger den til 120Hz. Selvfølgelig afhænger alt dette af, om din skærm understøtter en højere opdateringshastighed, da teknologien ikke på magiskvis gør en 60Hz-skærm til en 120Hz-skærm.

Det ser også ud til, at du har brug for en GPU, der understøtter dynamiske opdateringshastigheder, så kravene virker lidt høje, men for dem med kvalificerede bærbare computere kan dette være noget at se frem til i fremtiden.

 

Source & Image credit:

Microsoft

Vores partnere