Apex Legends klar til Nintendo Switch fra 9. marts

Apex Legends 9 marts 2021 nintendo switch
EA bekræfter, at Apex Legends ankommer til Nintendo Switch den 9. marts. Apex Legends frigives ifølge Nintendo selv til Nintendo Switch den 9. marts 2021. For de uvidende er Apex Legends, udviklet af Respawn og udgivet af EA, en online Battle Royale-titel, der blev frigivet tilbage i 2019. Siden lanceringen, er Apex Legends blevet en af de mest populære multiplayer spil blandt Battle Royale-titlerne.

EA udgav oprindeligt titlen på pc og spilkonsoller som den tidligere generation af PlayStation og Xbox. Virksomheden lovede at bringe spillet til Nintendos bærbare konsol sidste år. Desuden foreslog rapporter inden lanceringen af sin ottende Battle Pass-sæson, der blev navngivet "Mayhem", at Switch-versionen af titlen ville falde samme dag som frigivelsen af "Mayhem".

Imidlertid har EA nu meddelt, at Switch-versionen af titlen frigives i næste måned. Chad Grenier forklarede i samme omgang, at den nye version kommer med mulighed for ”cross-platform play”.

Læs også: Nintendo Switch 4K model med OLED display på vej

Eftersom Switch-versionen lanceres et par uger efter den seneste Battle Pass-sæson, bekræftede Grenier desuden, at ”Switch players will be granted 30 free levels for their season eight battle pass” efter frigivelsen. Switch-spillere vil også kunne optjene dobbelt XP (præstationspoint i spillet) i de første to uger efter frigivelse.

Tidligere bekræftede EA også, at de ville frigive den populære multiplayer-titel til mobile platforme som Android og iOS. Der er dog ingen yderligere detaljer om denne del på nuværende tidspunkt.

Læs mere her


Relaterede artikler:

Flyt screenshots fra Nintendo Switch til PC: Guide

Køb af ny Nintendo Switch: Vælg den rigtige model


Source & Image credit:

EA, Apex Legends

Vores partnere