Call of Duty har grafiske problemer på PC

call-of-duty-modern-warfare-2019
Det nye Call of Duty spil, der ellers er kommet godt fra start til indledningsvis gode anmeldelser, oplever desværre lidt tekniske problemer på PC.


Ud over at kræve konstant adgang til internettet, selv hvis man spiller de dele af spillet, der ikke direkte burde kræve internet, så er der også dukket lidt grafiske problemer op. 

I selve spillet lider det under ret kraftige pop in problemer. Altså hvor elementer i spilverdenen pludseligt dukker op i scenen, hvor de egentligt burde have været hele tiden. 

call of duty mordern warfare pc.jpg

Det kan være noget man oplever mere udpræget ved lavere opløsninger, da man der tit går på kompromis med det grafiske udseende til fordel for bedre ydelse. 

Problemerne her er dog oplevet med alle de grafiske muligheder skruet op, hvilket i et moderne spil burde fjerne den slags problemer. 

Det er ikke et problem der har direkte indflydelse på spillet, og er udelukkende grafisk, men det ser ikke specielt godt ud. Det kan desuden være ret distraherende,når først man har lagt mærke til det. 

I videoen her kan man tydeligt se pop in problemerne. 


Et andet problem, som tilsyneladende er mest udpræget på PC, men også er reporteret på konsol, er i stutters i forbindelse med cut-scenes før missionerne. De cut-scenes er i video format, hvilket får nogen til at undre sig over problemet. 

Det kan dog være så slemt, at billede og lyd ryger ud af sync, hvilket gør scenerne fremstår endnu mere problematiske. 

Heldigvis er det ikke et problem der berører alle de cut-scene man oplever i løbet af en mission, hvilket trods alt havde været mere distraherende. 

Vi må krydse fingre for at udviklerne arbejde hårdt på at få løst problemet. 


Kilde: Dark Side of Gaming