Call of Duty: Modern Warfare kræver 250GB

CoD warfare
Call of Duty: Modern Warfare's installationsstørrelse er efter sigende vokset så meget, at den ikke længere passer på mindre 250 GB SSD'er. Kravene til lagerpladsen er stille og roligt forøget gennem de seneste år, men selv for de mest krævende spil synes 250 GB diskplads at være overdreven.

Ved lanceringen anbefalede Modern Warfare helt op mod 175 GB installationsplads, der toppede 150 GB-kravet fra Red Dead Redemption 2 - Call of Duty's glødende appetit på opbevaring bliver mødt af hård kritik fra gamerne.

Kernen i problemet ser ud til at være den måde, Call of Duty: Modern Warfare i bund og grund bundler tre spil: singleplayer-kampagnen, Special Ops og online Battle Royale, Warzone.

Konsolafspillere har mere detaljeret kontrol over installationsstørrelser og er i stand til at afinstallere bestemte modes. PC-versioner af nyere Call of Duty-spil er dog bundet til Blizzards Battle.net-launcher, og som Twitter- og YouTube-bruger @BattleNonSense påpeger, har pc-afspillere ikke de samme muligheder.

pladskrav 250GB CoD.JPG

For at forværrer problemet yderligere er de rutinemæssige patches, der ikke kun fortsætter med at blæse spilstørrelsen.

CoD størrelse.JPG

Med Call of Duty: Black Ops Cold War lige rundt om hjørnet, vil det være interessant at se, hvor bæredygtig denne slags opbevaringskrav er, og hvis Raven Software og Treyarch har bemærket oprøret i kulisserne. Da Call of Duty: Modern Warfare er vokset i størrelse, har mange brugere allerede dedikeret hele SSD'er til spillet.