Private Fallout 76 servere: Har du råd?

fallout-76
En af glæderne ved at spille en MMORPG er, at du får spillet med andre mennesker fra hele verden. Desværre er en af ulemperne ved onlinespil, at du møder alle slags spillere, og ikke alle af dem er gode. Den gode nyhed for Fallout 76 spillere er, at hvis du hellere vil undgå disse typer spillere, har Bethesda svaret til dig i form af private servere. Problemet bunde lidt i, at de koster dig en solid portion penge for at deltage.


Det at gamere opretter private servere, kan virke frustrerende for mange virksomheder i spilindustrien, men i Fallout 76's tilfælde gør Bethesda en undtagelse ved at oprette disse servere selv, og at spillere, der er interesserede, kan slutte sig til dem. Der vil dog i dette tilfælde være en omkostning forbundet, og det er et abonnement på $ 100 om året.

“Invite up to seven of your friends at a time (eight total people per private world) to join you in taking on the dangers of post-apocalyptic West Virginia, or play completely solo. All gameplay remains the same from Adventure Mode and all characters entering the Fallout 1st private worlds must be existing characters” fortæller Bethesda.

Bethesda havde tidligere antydet, at Fallout 76 på et tidpunkt ville få deres egne private servere, og nu ser det ud til, at det endelig vil ske. Det er et interessant ”tilbud”, og ud over privatlivets fred vil gamere blandt andet også få eksklusive in-game varer, 1.650 Atoms om måneden og mere. Spillere, der er interesserede, kan besøge Fallout-websitet for at tilmelde sig eller tjek alle detaljerne.


Kilde & Image credit:
Bethesda