Sony PS5: Stor opdatering på vej

tilbehør PS5 sony marts 2021
Lige nu har Sony PS5 et lagerproblem, hvor brugerne stort set kun kan gemme et par spil ad gangen, før de løber tør for plads på grund af størrelsen på spillene. For at gøre tingene værre, er der i øjeblikket ingen M.2 NVMe-drev, som Sony har whitelistet, der understøtter PS5, hvilket efterlader spillere med begrænset muligheder. Nu melder Sony om en kommende opdatering, der skal rette op på denne begrænsning, og den er på nuværende tidspunkt programsat til sommer.

Sony forventes at udgive en opdatering til PS5, som giver brugerne mulighed for at udvide konsollens interne lager. Opdateringen giver mulighed for at fjerne plastikdækslet fra PS5 og installere en ny lagerenhed. Det er allerede muligt at fjerne omtalte plastikdæksel, men formodentlig tillader eller genkender konsollens firmware ikke yderligere lagringsmuligheder, men denne opdatering vil efter signende ændre det.

Dette er en lidt anden tilgang end PS4, hvor spillere kunne tilknyttet en USB-lagring til konsollen og gemme og spille spil fra denne.

Som en lille note, så understøtter PS5s konkurrent, Xbox Series X, lagerudvidelse.

Læs også: PS5 vs. PS5 Digital Edition: Hvilken skal du købe?

Ud over at tillade udvidelse af lagring på PlayStation 5, vil opdateringen til konsollens firmware også øge hastigheden på blæserne i konsollen, der skal hjælpe med at holde varmen nede. Hvorvidt dette vil resulterer i yderligere støj, må kun tiden vise.


Source & Image credit:

Sony

Vores partnere