Specifikationer
Ikke overraskende er der ikke noget nyt på listen af specifikationer. Den eneste, men også ret centrale ændring for os her i norden, er som sagt muligheden for et nordisk layout. Personligt er det for mig ihvertfald et springende punkt for, om det er et tastatur jeg vil bruge på den lange bane.
Det er fedt at se, at Mountain nu tilsyneladende vælger at satse på meget på det nordiske marked, at vores regionale layouts kommer med i udvalget.
Mountain Everest 60 er stadig udstyret med de specielle features, som får det til at skille sig lidt ud i et hav af mekaniske tastaturer. Det er blandt andet de udskiftelige kontakter, som giver mulighed for tilpasning af tastaturet i utrolig høj grad, efter dine personlige præferencer.
Mountain Everest 60 kommer som standard i to versioner, en med Linear Switches og en med Tactile. Everest 60 er dog lavet til at kunne bruges med både 3-pin plate-mounted or 5-pin PCB mounted kontakter. Det betyder, at der med selve kabinettet til Everest 60 er ret brede muligheder, for at vælge andre kontakter.
Samtidigt er der også mulighed for tilslutning af det eksterne NUM Pad tilbehør, så man let og hurtigt kan skifte frem og tilbage imellem en gaming og en arbejdsversion.
Vi sender et lille hurra ud for, at Mountain har rettet op på vores eneste egentlige klagepunkt i vores oprindelige anmeldelse. Mountain Everest 60 lander forventeligt med samme pris, som den tidligere version.
Læs hele vores tidligere anmeldelse af Mountain Everest 60 lige her.