Intel har lanceret et PC vs Mac-sammenligningssite

go pc go real intel apple m1 chip
Efter frigivelsen af Apples interne M1 chip til MacBook- og Mac Mini-enheder har IT-giganten modtaget masser af positiv feedback fra både kritikere og forbrugere. Som et resultat startede teknologivirksomheder som Microsoft og Intel, der så potentialet i de Apple M1-drevne enheder, annoncekampagner for at påpege platformens begrænsninger. Nu har Intel oprettet et dedikeret websted til at sammenligne sine chipsæt med Apples nyeste M1-chip.

PC vs Mac sitet er en del af "Go PC" kampagnen, som virksomheden startede tilbage i februar. Under denne kampagne påpegede chipproducenten manglerne ved Apple M1 chipsættet i en række tweets på i de officielle Twitter-handles.

Læs også: Apple M1 smadrer konkurrenterne

Med hjemmesiden går Intel dog all-in for at tilskynde forbrugerne til at vælge sin platform frem for Cupertino-gigantens nyeste M1-enheder. Sitet påpeger forskellige begrænsninger af Apple M1-chippen, såsom kravet om ekstra enheder og udstyr, begrænset enhedsstøtte, begrænset spil og flere lignende.

Intel-frigiver-website-til-fremvining-af-Apple-M1-begrænsninger.jpg

Virksomheden fremlagde også præsentationer for at fremvise de forskellige fordele ved Intel-drevne pc'er i forhold til Apples M1-enheder. Dette inkluderer sammenligninger mellem de to platformes formfaktorsupport, berøringsskærmsupport, oprettelse af indhold og produktivitetspræstationer og endda batterilevetid.

sammenligningssite apple vs intel.JPG

Yderligere citerer Intel også pc's muligheder for at understøtte flere 4K-skærme, populære apps og plugins og spil, der ikke understøtter Apples M1-enheder. Virksomheden gennemførte forskellige tests af sine egne chipsæt og Apples nyeste M1 SoC for at bevise sine point med kritikken.

Læs også: Microsoft gør nar af Apples M1-drevne MacBook Pro

Endelig tilbyder webstedet et afsnit, hvorfra forbrugere kan gennemse forskellige Intel-drevne bærbare computere fra Samsung, Asus, Razer og andre producenter.

Intels argumenter må dog siges at fremstå stærkt partiske.

Det er klart, at Intel føler sig truet af Cupertino-gigantens ARM-silicon og al den positive feedback, de har modtaget siden frigivelsen. Som et resultat, formoder vi, at virksomheden skyder disse annoncekampagner ud over rampen, for at bevare sin brugerbase og forhindre dem i at skifte til Apples M1-drevne enheder.

Huskede du at deltage i vores KÆMÅE GIVEAWAY i marts med dele for over 25.000 kroner. Hvis ikke, klik på banneret herunder. Se alle PRÆMIERNE

medlem af tweak (1).jpg

I fremtiden forventes Apple at videreudvikle sin M1-platform for at bringe support til flere apps, spil og plugins. Desuden udvikler virksomheden efter sigende også en næste generation M1X-chip. Så vi kan forvente, at sådanne annoncekampagner fra Intel og andre virksomheder fortsætter i de kommende dage.


Source & Image credit:

Apple, Intel

Vores partnere