Tesla lancerer sin egen wrapping service

tesla wrapping service
Vinyl indpakning og bil styling står højt på listen hos mange bilfans. Størstedelen af biler i disse dage har tendens til at blive solgt i noget almindelige og næsten kedelige farver. En del af grunden er, at disse farver er mere almindeligt accepterede og gør bilen nemmere at sælge og videresælge. Men på samme tid er ulempen, at den mangler en smule personlighed. Det har Tesla nu tænkte sig at lave om på med deres egen wrapping service.

Der er godt nyt fra virksomheden, hvis du gerne vil sætte dit eget præg på udsmykningen af din Tesla. Virksomheden har officielt lanceret deres egen wrapping service. For dem, der ikke er bekendt med det at iføre bilen en folie, placerer det groft sagt en vinylfilm på din bil for at ændre farve. Du kan sågar tilføje et mønster.

Blandt fordelene med wrapping er, at du ikke behøver ændre bilens eksisterende farve, så hvis du beslutter at sælge bilen, kan du bare fjerne folien, og din bil vender tilbage til sin originale farve. Tesla-ejere har længe været med på bølgen som med mange andre bilejere, omend gennem tredjepartsløsninger, så dette markerer faktisk Teslas officielle indtræden i bilindpaknings-gamet.

Desværre ser det ud til, at denne wrapping service kun er tilgængelig i Kina. Vi vil dog ikke blive overrasket, hvis Tesla også udvide sin tilgængelighed til andre lande, som de opererer i.


source & Image credit:

Tesla