case modding

Casemodding, en trend der startede i en svunden tid. I en tid hvor kedelige beige kabinetter herskede på ethvert kontor eller nørdeværelse. En tid hvor et sort kabinet var eksotisk, tog casemodding sine første spæde skridt. Fan ducts, kølegitre og cold-kathodes, måske endda et drys af UV-lys gjorde sit indtog.

Dremel maskiner blev hevet ud af fars værksted og der blev skåret huller til vinduer i de triste kabinetter, så der på den måde blev frit udsyn til de frække grønne printplader, med transistorer og lodninger der kunne give enhver elektriker grå hår. Kabelrodet blev ryddet op og blæsere monteret.
Oh the glory!
I dag er casemodding kommet langt. Kabinetter kommer præproduceret med fantastisk lir, blæsere med RGB-glory lys og det er nærmest kun fantasien der sætter grænser. Vandkøling, kabinetter uden siden eller helt af plexiglas. The sky is the limit!
Men hvordan kan man lige finde hoved og hale i alle disse ting?
Det har vi prøvet at samle alle svarene her på Tweak.dk og samtidig har vi implementeret en masse filtre, som forhåbentlig kan hjælpe dig rigtig langt hen ad vejen med at vælge de helt rigtige casemodding dele til dit behov.
Hvis du bare vil se alt det casemodding udstyr, som vi har testet, skal du selvfølgelig ikke vælge noget filter, på den måde kan du danne dig et fuldt overblik. Vil du derimod se noget helt specifikt, kan du eksempelvis vælge EK eller Corsair under brands.

Under brand, vælger du drop down menuen og klikker på Corsair. På fuldkommen samme måde fungerer de øvrige filtre. Vil du f.eks. kun se Corsair blæsere som scorer 5, så vælger du blot disse værdier. Du kan sågar vælge prisfiltre, så du kun ser blæsere som ligger med en pris under 499kr.
Skulle du opleve at der slet ikke kommer nogen resultater, så kan du vende tilbage og justere lidt på dine krav indtil der kommer resultater i søgningen.

Kommer du i tvivl om hvad de enkelte ting betyder, så kan også klikke på den lille how-to knap, her vil vi så efter bedste evne, forsøge kort at forklare dig de mest gængse områder inden for casemodding og valget af de rette dele. Det kunne f.eks. være hvilken belysning der egner sig bedst til et bestemt kabinet. Eller hvordan man matcher forskellige typer casemodding lir, for at få det bedste look.

I vores casemodding test-sektion, vil du kunne finde alle de tests vi har lavet af forskellige casemodding enheder. Men husk, at vi anmelder altid alle produkter ud fra vores egen subjektive holdning, og derfor er det du læser vores oplevelser med produktet. Det sikrer dig imod en masse dikterede holdninger fra en producent - vi er altså din garant for et sagligt billede af produktet.
Nyheder knappen, skal du bruge hvis du er interesseret i at læse de seneste nyheder om casemodding. Den kan især være relevant for dig, som foretrækker at være opdateret på de seneste trends og tendenser.
Læs Mere

LATEST POSTS IN case modding

icue_ls100_front_corsair
Tests - 19 Nov  

Corsair iCUE LS100 Starterkit og Expansionkit

     3

Der skal ikke herske tvivl om at Corsair er en af de store drenge på markedet, når det kommer til gaming produkter og ikke mindst implementering af ... Læs Mere

Tests - 11 Mar  

BitFenix Alchemy 3.0 LED Strips

     3

I vores gennemgang af nye BitFenix produkter, er vi nået til deres nye LED strips med addressable RGB. Læs vores anmeldelse af Alchemy ... Læs Mere

Tests - 15 Jun  

Dbrand skin din Nintendo Switch

     3

Et er at indkøbe alverdens dyrt hardware, telefoner, konsoller eller andet, og noget andet er efterfølgende at passe godt på pr ... Læs Mere

Tests - 06 Jun  

Corsair PRO RGB Bundle

     3

Er du træt af at have et kabinet med sidevindue, men intet lys og lir til at vise hardwaren frem? Corsair to the rescure! I denne test skal v ... Læs Mere

Tests - 07 Jan  

NZXT HUE+ - Programmerbar RGB belysning i kabinettet

     3

Folk har altid været fascineret af lys i kabinetter. Derfor har NZXT lavet HUE+, som er programmerbare LED strips med RGB belysning og muligh ... Læs Mere

Tests - 13 Nov  

Enermax ECR301 og ECR501

     3

En kortlæser kan måske godt lyde en smule kedeligt umiddelbart, men når der er tale om et produkt fra Enermax som har en masse fe ... Læs Mere

SE FLERE

VORES PARTNERE

Synology
MSI
Cooler Master
Corsair
Olympus
AMD
Seasonic
Gigabyte