Fejl forhindrer Windows 7 i at lukke

15533847633_03e4b24d43 (1)
Man kunne frygte bunker af Microsoft problemer aldrig får en ende. Det er hverken første eller sidste gang vi støder på problemer forbundet med computere, der ikke lukker helt ned, og det er typisk forbundet ned stor irritation for den enkelte. Nu viser nye informationer, at Windows 7 brugere i øjeblikket døjer med netop dette problem, og at det meget muligt kan hænge sammen med seneste og sidste Windows 7 opdatering.


Ifølge flere rapporter fra Windows 7 brugere ser det ud til, at mange døjer med nedlukning af Windows 7, som tilsyneladende forhindrer deres computere i at lukke ordentligt ned. I stedet, når de prøver at lukke deres computere, får de en fejlmeddelelse, der informerer om, at de ikke har tilladelse til at lukke PC’en.

Nogle brugere har haft held med at løse problemet via Group Policy Editor fra kommandolinjen og tvinge tilladelsen igennem, men vi forestiller os, at dette ikke er noget, som mange mennesker er bekendt med. 

Andre melder om løsninger, hvor deaktivering af visse Adobe-softwareopdateringer, skulle have løst problemet, men hvorvidt dette er skyld i Windows 7 ikke lukkes ned, står hen i det uvisse.

Microsoft har officielt forklaret de undersøger hvad problemet kunne skyldes. På nuværende tidspunkt, er det uklart, hvornår en løsning frigives. 

Selvom Microsoft officielt afsluttede support til Windows 7 14 januar, vil rækken af fejl bundet med dette OS uden tvivl trække tiden ud.

Læs også: Windows 7 opdatering resulterer i sort skærm

Læs også: Download Windows 10 gratis og opgrader Windows 7

Source & Image credit:

ZDNet

Vores partnere