Godt nytår fra Tweak.dk

Happy new year from Tweak
Det er årets sidste dag og vi vil på Tweak ønske alle glædeligt nytår. Tak for alle besøgene i 2022, og vi ser frem til endnu mere hardware, tech og gaming i 2023.

Selv om verden stadig er lidt på den anden ende så er vi glade for at tingene begynder at se mere normale ud! Tak for et godt år til alle vores læsere og tak for alle jeres kommentarer og feedback på vores mange tests og guides. 


CES-Logo_landscape_2400x980.png


2023 starter traditionen tro med CES i starten af januar. Vi kan desværre ikke selv være med fysisk i Las Vegas i år, men vi kan allerede afsløre, at vi har fået fingrene i noget af den nye hardware, der lanceres på CES. Så selv om vi ikke kan være med i forreste række denne omgang, så er testen af det nye hardware allerede i gang.

Følg med lige her på Tweak.dk for meget mere indhold om hardware, tech og gaming i 2023. 

Tak til alle de gode medlemmer af vores Medlem af Tweak community. Der kommer stadig flere til og det er fedt at se. Vi lover, at der fortsat kommer gode ting til jer i 2023. 

Håber I allesammen har haft nogle fantastiske juledage, og kommer godt ind i det nye år! Vi ses på den anden side, og glædelig nytår fra hele Tweak.dk holdet!

Vores partnere