Nvidia sletter mystisk teaser

nvidia-ds
Nvidia poster en ny tweet, og sletter derefter en mystisk teaser, der viser et animeret blinkende øje. Hvad der kunne være tale om tilfældigheder, har i den grad fået grobund i tech-medierne uden for Danmarks grænse.


Efter officielt at have annulleret sin årlige GTC-konference og flyttet den til et online-format (og derefter senere skrottet det til fordel for en række nyhedsindlæg) bruger NVIDIA alternative markedsføringsstrategier til at sprede budskabet om kommende lanceringer. I dag tweetede NVIDIA’s New Zealandske Twitter-konto, @NvidiaANZ, en mystisk teaser: en øjeæble-emoji, en dato (19. marts 2020) og en tilhørende video med hvad, der kunne minde om at være et blinkende øje.

Tweeten blev fjernet kort efter, hvilket kan betyde, at det fejlagtigt blev lagt online. Alternativt kan fjernelsen være en del af NVIDIA’s markedsføringsstrategi, hvor vi tidligere har været vidne til ”tilfældige” leaks, når det tjener deres interesser.

Uanset om det skyldes tekniske problemer, lykkede det eTeknix at tage et screendumb af tweeten, før det blev slettet - selvfølgelig er det ikke animeret mere.

2020-03-12-image-21.jpg

Hvad tweeten refererer til, er stadig uvist. Uanset bliver ventetiden forhåbentligt ikke lagt, da 19. marts fremgik af omtalte tweet.

Source & Image credit:

eTeknix