Nye billeder af NVIDIA RTX 3080 bekræfter designet

7nm gpu rtx 3080 nvidia reddit credit
Nye billeder af NVIDIA RTX 3080 grafikkort er dukket op til overfladen – denne gang i form af 3D renders fra alle vinkler.


Da vi lørdag bragte nyheden om LEAK: NVIDIA GeForce RTX 3080 fremvist på billeder, var der tale om lidt halv sløret billeder af grafikkortet, som ikke helt gav et overblik. De fleste kan nikke genkendende til, at designet var MEGET alternativt. Men set ud fra, at der var tale om tidligere Engineering samples eller sågar AiB partner designs, kunne man nemmere forholde sig til et ”skrabet design”.

Nu er der så dukket flere billeder op, som faktisk tyder på, at der IKKE er tale om Engineering samples, men potentielt retail samples af NVIDIA RTX 3080.

Reddit-brugeren JDSP_ har postet 3D renders af de faktiske lækkede billeder af NVIDIA RTX 3080 grafikkortet. Disse gengivelser viser designet i alle vinkler, og nu fremstår det ”skrabede design” ikke længere så alternativt. Disse 3D-visualiseringer giver læserne et meget bedre view over grafikortets overordnede æstetik i stedet for kun de oprindelige slørede billeder. Reddit-brugeren tor6770 har også smidt hans besyv med på designet, så vi har en meget god samling af 3D-rendere af NVIDIA RTX 3080 GPU nu.

Vi kan se toppen og bunden af GeForce RTX 3080 grafikkortet. I modsætning til de lækkede billeder, kan vi tydeligt se forskellen mellem brugen af metal og det plastikdækkede cover, der huser PCB’et. 

NVIDIA-RTX-3080-3D-Render-1-grafikkort.png

NVIDIA-RTX-3080-3D-Render-2-GPU.png
NVIDIA-RTX-3080-3D-Render-1-GPU-grafikkort-reddit.png
grafikkort NVIDIA-RTX-3080-3D-Render-3.png

Køleren fremstår ret massiv, og dækker stort set hele kortets krop. Det stiller også spørgsmål ved, om det er et AiB design eller NVIDIA’s eget design?

RTX-3080-samling-af-3d-renders-redditrtx-3080.jpg

Sammen med GeForce RTX 3080 grafikkortet skifter NVIDIA også til 7nm med deres RTX 3000-serie, og vi forventer noget stort fra NVIDIA-lejren denne gang.

Den originale RTX-serie var performancemæssig tilfredsstillende og DYR, og salget var ikke så spektakulært som lanceringen af 1000-serien, og det er grunden til, at vi forventer, at NVIDIA forhåbentligt fremviser velovervejede priser med deres RTX 3000-serie grafikkort.

Under alle omstændigheder forventes virksomheden at lancere RTX 3000-serie i efteråret 2020 (måske omkring tidspunktet for den virtuelle Computex-konference - selvom dette ikke er bekræftet) og omkring samme tid som AMD’s Big Navi lancering.

Hvad tænker I om designet?


Source & Image credit:

Reddit, tor6770, JDSP__