Bitcoin knuser milepæl på $ 60.000 for første gang

bitcoins tweakdk marts 14
Bitcoin fortsætter sin himmelflugt, og sætter endnu en milepæl ved at ramme $ 60.000 for første gang. Selvom eksperterne længe har sagt, at kurven vil knække, tyder intet på, at kryptovalutaen har tænkt sig at lytte.

Bitcoin har nået et nyt rekordhøjt niveau og sender $ 60.000-mærket til tælling for første gang i sin 12-årige historie. Den digitale valuta toppede omkring $ 58.000 den 21. februar, før den gled tilbage på $ 43.500 en uge senere. Siden da har det været fremad og opad, med få tilbageslag undervejs.

Læs også: Er Bitcoin en finansiel boble?

Ifølge CoinDesk toppede kursen kl. 06:30 den 13. marts, da værdien af en enkelt Bitcoin toppede til $ 60.322,60. Priserne i øjeblikket at finde omkring $60,631.42, ifølge CoinDesk.

BTC kurser 14 marts.JPG

Verdens største kryptokurrency efter markedsværdi har været rødglødende siden slutningen af 2020.

Institutionel interesse er steget væsentligt i 2021 med virksomheder som Mastercard, der lover at støtte krypto i indeværende år. Store banker hopper også på krypto-diller, ligesom teknologivirksomheder som PayPal, Tesla og Twitter. Business intelligence-firmaer som MicroStrategy investerer også meget, og vi kan ikke ignorere det faktum, at en NFT-mani nu er i fuld gang.

Læste du også: En Bitcoin Godfather

Noget andet, der er værd at overveje, er, at en tredje runde af stimuluskontrol begynder at ramme amerikanernes bankkonti i indeværende weekend, og måske kunne nogle af disse penge ende med at blive pumpet ind i krypto?Relaterede artikler:

Bitcoin vs Altcoins

En Bitcoin Godfather


Vores partnere