Nu jagter GPU miners bærbare med GeForce RTX 30

GPU miners jagter GeForce RTX 30 laptops
Ganske som det rentabelt at udvinde kryptovalutaer på computere, og det nu også blevet en indbringende affære, at mine Ethereum på bærbare, som er udstyret med nyeste GeForce RTX 30 grafikkort. Dermed går vi potentielt en tid i møde, hvor bærbare med GeForce RTX 30 også bliver en mangelvare.

Værdien af cryptocurrency er steget så meget, at det nu er rentabelt at købe bærbare computere til mining af Ethereum i bulk.

Siden slutningen af november er værdien af Ethereum (ETH) tredoblet. Denne form for kryptovaluta er den mest populære blandt GPU miners. Seneste er det kommet frem, at kinesiske miners ligefrem står i kø foran NVIDIA’s board-partnere i landet i håb om at kunne købe grafikkort. Beklageligt tyder det på, at nogle AIB’er bukker under for presset, og forsyne GPU miners med grafikkort. Det gør næppe situationen med mangel på grafikkort mindre.

Laptop-Mining-2-700x426.jpg

Laptop-Mining-700x426.jpg

For at demonstrere, hvor høj værdien af ETH er blevet, har en bruger hos Bilibili ”Fish Pond F2pool” lavet en video for underholdningens skyld, der viser, hvor let det er at mine kryptovaluta på en bærbar computer udstyret med et netop frigivet RTX 3060-grafikkort.

Starbucks-miner-3-768x476.jpg

Starbucks-miner-2-768x534.jpg

Laptop Starbucks GPU mining, Source: 鱼池f2pool

Det tager 2 timer at udvinde 0,00053 ETH, hvilket svarer til 0,89 USD. Så Bitcoin og Ethereum, er i den grad blevet et yndet mål for forretning.


Relaterede artikler:

RTX 3080 Ethereum mining rig tjener $20K pr måned

Bitcoin vs Altcoins

 

Source & Image credit:

(BTcer) Weibo via @I_Leak_VN, F2pool (Bilibili), NVIDIA