QNAP lancerer QTS 5.2 Beta

image001
QNAP udgav i dag NAS-operativsystemet QTS 5.2 beta med Security Center, der aktivt overvåger filaktiviteter for at modvirke ransomware-trusler.

Den forbedrede systemsikkerhed og understøttelse af TCG-Ruby selvkrypterende drev (SED) styrker databeskyttelsen yderligere. Desuden er der mange optimeringer i trinnene og processerne for drift, konfiguration og administration, hvilket forbedrer den samlede brugeroplevelse betydeligt.

Tim Lin, produktchef hos QNAP, udtaler: "QNAP lægger stor vægt på til at holde sine datalagrings- og administrationsløsninger opdaterede og levere stabile og pålidelige NAS-lagringsløsninger, der opfylder de høje forventninger hos nutidens brugere, som prioriterer sikkerhed, effektivitet og fleksibilitet."

Vigtige nye funktioner i QTS 5.2:

  • Kernel Mode SMB Daemon-accelerationsteknologi: QTS 5.2 understøtter Kernel Mode SMB Daemon, som yderligere kan forbedre SMB-transmissionsydelsen for en NAS. Denne forbedring er især mærkbar i en all-flash lagringsarkitektur.
  • Security Center, forsvar mod ransomware: Det beskytter proaktivt datasikkerheden ved konstant at overvåge filaktiviteterne. Når der registreres usædvanlige filaktiviteter på NAS'en, træffer systemet straks beskyttelsesforanstaltninger (beskyttelse/backup/blokering) for at minimere risikoen for og skaden ved datatab forårsaget af ransomware-trusler, angreb eller menneskelige faktorer.
  • Understøttelse af SED med den nye TCG-Ruby-standard: TCG Ruby leverer specifikationer for NVMe og andre moderne lagringsteknologier, der er tilpasset de aktuelle behov i virksomheder og datacentre og letter overholdelsen af regler (f.eks. GDPR, HIPAA og HITECH). SED krypterer data for hele drevet via den indbyggede krypteringsprocessor, hvilket tilføjer et ekstra beskyttelseslag for informationssikkerhed.
  • Backup/gendannelse af NAS-systemets indstillinger med større fleksibilitet: Når brugere sikkerhedskopierer NAS-systemindstillinger, modtager de oplysninger om sikkerhedskopieringsindhold, herunder system-, netværks- og tilladelsesindstillinger. Ved gendannelse af NAS-systemindstillinger kan brugerne vælge specifikke elementer, der skal gendannes, f.eks. tilladelsesindstillinger eller netværkskonfigurationer, hvilket giver større bekvemmelighed.
  • Liste over installerede apps til praktisk udskiftning af enheder: Listen over applikationer, der er installeret på NAS'en, kan uploades til myQNAPcloud. Når brugerne udskifter deres enhed eller administrerer flere NAS-enheder, kan de hurtigt installere de samme apps på andre NAS-enheder ved hjælp af denne liste for at spare tid.
  • Hurtigere opstart/nedlukning af NAS: QTS 5.2 forbedrer opstarts- og nedlukningshastigheden med op til 30 %.
  • Mere praktisk AD-domænelogin: Når QNAP NAS'en er tilføjet til domænetjenesten, kan domænebrugere logge på NAS'en med deres domænebrugernavn og adgangskode. Nu kan brugerne hurtigt logge ind ved blot at indtaste domænets brugernavn uden at skulle indtaste AD-domænenavnet.
  • Fuld systembackup på Windows®-PC/-server: Ved at installere NetBak PC Agent-værktøjet på Windows®-computere og -servere kan brugerne sikkerhedskopiere hele systemet, diske, mapper og filer til QNAP NAS'en og gendanne, når det er nødvendigt. Med global deduplikering og den unikke syntetiske inkrementelle backup-teknologi reduceres tiden til backup og gendannelse af data betydeligt.

Få mere at vide om QTS 5.2 beta, og deltag i betaprogrammet på https://www.qnap.com/go/qts/5.2.0.

QTS 5.2 beta er tilgængeligt fra Download Center.

Bemærk: Funktionerne kan ændres, og er muligvis ikke tilgængelige for alle QNAP-produkter.

Vores partnere