Asus ROG phone kridter skoene og placerer sig i front

Tidlige benchmarks af den nye gamer smartphone, Asus ROG phone, tyder på at hive smartphonen frem i føreselen i diverse benchmark charts. Her bliver den uden tvivl hjulpet godt på vej med den fabriksoverclocket Snapdragon 845 SoCs

Tidlige benchmarks af den nye gamer smartphone, Asus ROG phone, tyder på at hive smartphonen frem i føreselen i diverse benchmark charts. Her bliver den uden tvivl hjulpet godt på vej med den fabriksoverclocket Snapdragon 845 SoCs, som peaker på 2.96GHz.


Heftige specs kræver heftig køling, når blikket er vendt mod computermarkedet, og den er ingen undtagelse med Asus ROG phonen, så holdes nede i temperatur af kobber heatspreader med 3D vapor chamber koblet på. Standard versionen af Snapdragon 845 SoCs er hele 200 MHz langsommere på frekvensen end modellen i Asus Phonen, og det sparker den også godt afsted på nedenstående benchmark charts.

 

 


Ifølge de tidligere resultater på Geekbench 4.1, rammer Asus ROG Phone imponerende 9534 i multi-core og 2547 i single-core benchmarks. En kende mere end flagskibet Xiaomi Mi Mix 2S.


Asus er også første gamer smartphone producent, som inddrager en aktiv køling, AeroActive, som i dette tilfælde holder ROG Phonen mulig at holde i hånden uden brandskader som følge.


Vi ser mod flere resultatet på Asus ROG Phone.