Asus ROG Phone 5s Pro officiel (video)

ROG Phone 5s Pro s
Den nye Asus ROG Phone 5s Pro smartphone er nu officiel, og enheden kommer med en række opgraderinger i forhold til den tidligere enhed.

Dette inkluderer den nye hurtigere Qualcomm Snapdragon 888+ mobile processor, og enheden leveres også med hele 18 GB RAM.

Asus ROG Phone 5s Pro kommer også med 512 GB lagerplads, der er ingen microSD slot på denne enhed, og den har en 6,78 tommer skærm.

Skærmen leveres med en Full HD+ opløsning på 2448 x 1080 pixels, og den leveres med en række kameraer. På forsiden af enheden er der et 24 megapixel kamera til at tage selfies og foretage videoopkald, der er tre kameraer på bagsiden.

Bageste kameraer setup indeholder et 64 megapixel hovedkamera til fotos og videoer, plus et 13 megapixel ultrawide kamera og et 5 megapixel makro kamera.

Den nye ROG Phone 5s smartphone leveres også med et 6000 mAh batteri, som skulle give dig masser af spilletid. Den har også 65W hurtig opladning.

Der er endnu ingen oplysninger om, hvor meget den nye ROG Phone 5S Pro vil koste, når den rammer butikkerne. Asus lancerer også en 'S' version af standardenheden, Asus ROG Phone 5s.

 

Kilde Asus