Her er den nye budgetvenlige iPhone

budgetvenlig iphone
Vi har hørt mange rygter om iPhone SE 2 i de sidste par måneder, som rygtes at blive navngivet iPhone 9, når den lanceres. Nu ser det ud til, at vi har nogle nye oplysninger om, hvornår denne nye iPhone på entry-level lanceres.


Ifølge Bloomberg vil produktionen af den nye budgetvenlige iPhone starte i februar, og enheden lanceres i marts.

Rygterne omtaler, at den nye iPhone SE 2 eller iPhone 9 vil dele et lignende design som iPhone 8, selvom den kommer med et antal opgraderinger i pakken. Disse vil omfatte den samme Apple A13-processor fra iPhone 11 og også nogle nye kameraer og mere.

Enhedens design vil tilsyneladende være meget lig iPhone 8 på ydersiden, det betyder, at der vil være en Home-knap på telefonen og Apples Touch ID. Eheden forventes ikke at komme med Apples ansigts-ID.

Der har også været rygter om, at Apple May lancerer to forskellige versioner af deres budget iPhone, den ene med en 5,5 tommer skærm og den anden med en 6,1 tommer skærm. Det er endnu ikke klart, om begge disse budgetvenlige iPhones lanceres i år, eller om den større model måske vil lande næste år.

Så snart vi får nogle flere oplysninger om den nye iPhone, inklusiv nogle specifikationer og fotos af enheden, vil vi opdatere jer. 


Source & Image credit:

Bloomberg