Huawei P50 Pro leak afslører kæmpe kamerasensorer

Huawei P50 kæmpe kameralinser
Selvom Huawei er fanget i en net af problemet på grund af handelsrestriktioner, gør virksomheden stadig sit bedste for at udvikle fristende nye produkter. Efter måneder med leaks og rygter, dukker flere renders op af P50 Pro flagskibet. Hvad der skiller sig ud fra mængden på Huawei P50 Pro er de tilsyneladende KÆMPE kameralinser på bagsiden.

Kilden er vanen tro OnLeaks, som rapporterer, at P50 Pro ligesom de seneste flagskibe, kommer med et bagpanel lavet af glas flankeret af en metalramme. Både fronten og bagsiden af telefonen skasyner flad.

Med hensyn til dimensioner, vil Huawei P50 Pro, ifølge OnLeaks, tippe ind med 159 x 73 x 8,6 mm eller 10,3 mm med den bageste kamerabump inkluderet - temmelig sammenlignelig med P40 Pro med 168,2 mm høj og 72,6 mm bred.

onleaks-huawei-p50-pro-renders-3-scaled.jpeg

onleaks-huawei-p50-pro-renders-4-scaled.jpeg

Skærmen er også i tråd med sin forgænger, som omfatter en 6,6” skærm og et punchhole i øverste centrum. Bezels ser ud til at være næsten ikke-eksisterende.

Læs også: Gamer stol 2019: Guide

Mens OnLeaks ikke har listet detaljer omkring specifikationer om kamerahardwaren, tårner et kæmpe kamerabump sig frem på bagsiden.

onleaks-huawei-p50-pro-renders-1-scaled.jpeg

Fra det ovale, fremspringende kamera-array spotter vi to store linser og en flash - et forfriskende træk væk fra producenter, der prøver at klemme så mange linser ind som muligt, selvom de i sidste ende er ubrugelige.

Huawei har altid været blandt de førende innovatorer, når det kommer til kamerahardware, så det vil være ret interessant at se, hvad virksomheden kommer op med denne gang.

Læste du også: Huawei P50 første telefon med HarmonyOS: Rygte

Uanset hvor godt bestykket hardwaren ender med at være, vil manglen på Google-apps og -tjenester sandsynligvis gøre det indædt kamp for Huewei, at få taletid mellem smartphone kunderne.Source: Voice.com

Vores partnere