LEAK: Ny Galaxy S11 feature afsløret?

download
Rygtet vil, at Apple vil bringe skærm Touch ID til iPhone 12 næste efterår, men nu tyder det på Samsung kommer Apple i forkøbet med deres kommende flagskibstelefon.


Ifølge nye informationer, planlægger Samsung angiveligt at forbedre fingeraftryksfølsomheds teknologien på Galaxy S11.

Samsung vil udvide størrelsen på Galaxy S11's fingeraftryksområde til 0,64 cm, ifølge en rapport fra det koreanske nyhedsmedie The Elec. Den virtuelle fingeraftrykssensor i Galaxy S10 og Galaxy Note 10 er 0,36 cm.

At øge størrelsen på det virtuelle sensorområde kan være et vigtigt træk for Samsung. Selvom virtuelle sensorer har vist sig populære på Samsungs nyeste enheder, kan de til tider være frustrerende og tillader ikke altid adgang i første forsøg. Forøgelse af størrelsen ville hjælpe med at løse dette problem ved at tilbyde mere plads til at bruge sensoren og aktivere funktionen frem for et relativt begrænset område.

Det er dog for tidligt i processen til nøjagtigt at kunne konkludere på, hvad et større fingeraftryksregistreringsområde kan gøre for enhedens overordnede design eller funktionalitet. Men det kan uden tvivl hjælpe den virtuelle sensor med at være mere pålidelig og optimere brugerfunktionaliteten.

Uanset hvad, har Samsung ikke officielt kommenteret på, hvad deres planer er for Galaxy S11, så vi bør tage denne seneste rapport med et sundt forbehold.


Image credit & Kilde

PxHere, The Elec