OnePlus 9 design lækket

OP logo 2020
Det første glimt af næste års OnePlus 9 er dukket op, og det kunne meget vel understøtte den seneste tids rygter om at OnePlus 9 vil ankomme tidligere end normalt.

Allerede fra marts vil rygtebørsen, at OnePlus 9 rammer markedet. OnePlus 9 designet er præsenteret gennem CAD-renderinger og viser et velkendt design, en lidt større skærm, et hole-punch frontkamera og en tre-kamera opsætning på bagsiden.

oneplus_91-728x520.jpg

ap_resize.jpgSource: 91mobiles

Disse første renders, med credit til 91mobiler, afslører ikke mange vinkler eller detaljer, men giver os et tydeligt view af fronten og bagsiden. Da der er tale om CAD-baserede billeder, skal du tage disse informationer med et vist forbehold, men det overordnede layout burde være et glimt af det kommende OnePlus 9 design.

På fronten kan vi se hole-punch frontkameraet i øverste venstre hjørne, som altså tyder på genvalg som på den forrige OnePlus 8T, i samme slags "all-screen" design. OnePlus 9 har også en større 6,65 "skærm i henhold til forrige leak, bare lidt større end OnePlus 8T's 6.55" skærm.

Tænd / sluk-knappen og notifikations-slideren er sandsynligvis placeret på deres sædvanlige positioner på højre side med lydstyrkeknapperne til venstre. På bagsiden er der dog et nyt layout med tre kameraer, der ligner et mix mellem iPhone og Galaxy S20. Alle tre kameraer er lodret justeret med to større sensor- / linser, der er anbragt over et mindre. Flashen er placeret til højre i en konfiguration, der ligner iPhone 11 eller iPhone 12’s kameralayout. Dette kamera er tilsyneladende mindre end tidligere leaks har angivet, og et mindre end 8T kommer med.

Rygtede specifikationer for telefonen, som er offentliggjort af 91mobiles, inkluderer telefonen kan været udstyret med kommende Snapdragon 875 chipset, en 120Hz skærm og et 5.000mAh batteri, der tankes op OnePlus nye 65W lader.Source & Image credit:

91mobiles