Samsung Galaxy Note 20 og Fold 2 lanceres 5 august

onleaks
Jungletrommerne arbejder over, når det kommer til Samsung rygter om Samsung Galaxy Note 20 og Galaxy Fold 2. Seneste rygter omtaler nu den officielle lancering dato.


Vi har muligvis opsnuset en dato for lanceringen af de næste par Samsung flagskibstelefoner, Galaxy Note 20 og Galaxy Fold 2: de to Samsung enheder rygtes lanceret onsdag den 5. august ifølge flere kilder.

Disse kilder er det ofte pålidelige Ice Universe hos Weibo samt det koreanske nyhedssite Dong-A Ilbo, så disse rygter bærer en vis portion valid historik - selvom intet er sikkert.

Datoen den 5. august ville ikke være en stor overraskelse, da august tidligere er blevet nævnt som den måned, hvor disse enheder ville bryde ramme overfladen. Det ser ud til, at Samsung er opsat på at få alt afsløret så tidligt i den måned som muligt.

Med en global pandemi hængende over os, vil lanceringsbegivenheden naturligvis kun være et online event, men vi forventer, at den vil være i et format, hvor alle kan være med. 

pigtou.JPG

Image credit: Pigtou.com


Hvad kan man forvente?

Interessant nok forudsiger Ice Universe også, at Samsung vil afsløre Galaxy Tab S7 tabletten, en 5G version af Galaxy Z Flip og Galaxy Watch 2 på samme tid - så vi kunne meget vel have mere end forventet på menuen fra Samsung.

De seneste leaks har antydet, at Galaxy Note 20 modellerne ikke varierer for meget fra Galaxy S20 telefoner, som Samsung lancerede tilbage i februar, selvom der muligvis er nogle små justeringer til konfigurationen af de indbyggede kameraer.

Hvad angår Galaxy Fold 2, har vi hørt, at den bliver billigere end den første Galaxy Fold. Rygter antyder også, at Samsung ikke vil bundle en stylus med telefonen. 

Uanset hvad vi har i vente - og uanset hvilken dato disse produkter officielt annonceres - ser det ud til at blive en hektisk måned eller to for Samsung.


Source & Image credit:

Samsung, Ice Universe hos Weibo, Dong-A Ilbo, (Image credit: OnLeaks/Pigtou), Windows United), OnLeaks