Spotify forbereder musikvideointegration

spotify på vej med musikvideoer
Spotify er en af de mest populære musikstreamingtjenester, der findes i dag, men som ethvert andet produkt eller service kan det forbedres for bedre at konkurrere med andre. Følgende i fodsporene fra YouTube Music, er Spotify tilsyneladende på vej til at integrere en ny videoafspiller på UI-niveau – nærmere bestemt på ”Afspiller Nu”-skærmen

Jane Wong har delt et tweet der omtaler, at Spotify planlægger at frigive et fanebaseret interface til skærmen ”Afspiller Nu” i Spotify appen, som muliggør forskellige indstillinger for, hvilket indhold der vises på skærmen. Disse nye faner vil omfatte album, kunstner, "Canvas", og en helt ny videosektion.

Jane Manchun.JPG

“Canvas” er navnet på den funktion på Spotify, der viser et kort videoklip i stedet for animationer af albumdesign. Det er altså ikke tale om en fuld musikvideo, men en pæn lille animation.

Video-fanen, er dog en ny funktionalitet, der formodentlig vil kunne vise fulde musikvideoer i Spotify-appen. Spotify har tidligere integreret videoindhold, men som det er i dag, er indholdet enten svært at finde eller ikke-eksisterende gældende for de fleste sange og albums på Spotify.

Spotify Shows tilbød blandt andet indhold fra The Daily Show og SportsCenter. Konceptet var dog kortvarigt.

I den aktuelt aktiverede tilstand forklarer Spotify, at de "stadig udforsker", hvad de skal gøre, men implikationerne er indlysende. Spotify planlægger, at vise fulde musikvideoer af en eller anden slags i dette afsnit, ligesom YouTube Music tilbyder. Man kunne gætte på, at videoerne vil hentes ind via YouTube på trods af YouTube er en direkte konkurrent til Spotify.

Spotify droppede også fornyligt deres grænse på 10.000 sange i biblioteket, så vi fremadrettet kan hente så mange musiknumre ned, som vi lyster.
Source & Image credit:

Spotify, Jane Wong, flickr