7 klassiske gyserfilm rammer YouTube

7 klassiske gysere rammer youtube
Universal Pictures har i årtier skabt og samlet klassiske gyserfilm i sine hvælvinger, men mange af dem er ikke tilgængelige på de mest populære streamingtjenester. Nu er der godt nyt, hvis du er til de gamle klassiske gyserfilm

Hvis du mangler et alternativ til nutidens gys og gru, så kan vi glæde dig med at fortælle, at Universal planlægger at vise syv af sine mere populære gyserfilm på YouTube, der starter senere i denne måned.

Universals 'Fear: The Horror of YouTube' YouTube-kanal vil byde på syv film gratis tilgængelige fra 15. januar.

Dracula (1931) og The Mummy (1932) vil være tilgængelige den 15. januar, derefter Frankenstein (1931) og Bride Of Frankenstein (1935) den 16. januar. Endelig bringer 17. januar The Invisible Man (1933), The Wolf Man (1941) og Abbott And Costello Meet Frankenstein (1948). Alle film offentliggøres omkring kl. 20 GMT på deres respektive datoer.

Beklageligt vil filmene kun kunne ses i en uge. Universal tilbyder også en digital købspris (formodentlig på YouTube / Google Play Film) for alle de viste film, hvis du vil beholde dem for evigt.

Dermed får vi et kig ned i fortidens krukke med gys og grus, og en mulighed for at sætte vores streamingtjenester på standby nogle timer.


Source & Image credit:

nme

Vores partnere