Alt vi ved om den nye Apple Watch Series 7

Watch Series 7
I går dukkede renders op, som løftede sløret for, hvordan den nye Apple Watch Series 7 kommer til at se ud. Men hvor meget konkret data har vi Apples næste generations smartwatch?

Det nye Apple Watch forventes at få en række opgraderinger over den nuværende enhed, dette vil omfatte et nyt design til enheden.

Apple vil foretage en række designændringer til dette års Apple Watch, de afrundede kanter og hjørner er væk for et mere firkantet og slankere design med flade kanter på alle sider af enheden.

Displayet på det nye Apple Watch får også en opgradering, det vil være større end den nuværende enhed med meget slankere kanter, og målet er, at dette vil give enheden et væsentligt anderledes udseende end det nuværende Apple Watch sortiment.

Apple forventes også at introducere en hurtigere og mere effektiv processor i årets smartwatch. Dette skal i sidste ende gøre enheden mere kraftfuld og også forbedre batterilevetiden. Der går også rygter om et større batteri i det nye Apple Watch.

Batterilevetid vil tilsyneladende være et af de vigtigste salgsargumenter for Apple Watch Series 7, der siges at være en markant forbedring af den samlede batterilevetid i denne nye model i forhold til Apple Watch Series 6.

Der har været rygter om, at Apple også vil tilføje nye funktioner til Apple Watch 7 med hensyn til sensorer og overvågning. En af de nye funktioner, som vi har hørt om i nogen tid, er blodsukkermåling. Det er endnu ikke klart, om dette vil debutere i dette års Apple Watch, eller om vi bliver nødt til at vente til næste år.

Udover alle designændringerne til Apple Watch kan vi også forvente en række nye farver, disse forventes at være lysere farver og kan ligne dem, der er tilgængelige i den nyeste iMac.

Det nye Apple Watch forventes at blive officielt præsenteret en gang i næste måned, med lanceringen af det nye watchOS 8, og lanceres så på samme tid som iPhone 13.


Image Credit: Matt Talks Tech