Google Discover bliver farverigt i Android 12

Google Discover for en farverig opdatering
De fleste af os vil overraskes over, hvor forskellig Android 12 ser ud, når den lander på vores telefoner. OS-opdateringen centrerer sig om Googles nye Material You-designsprog med masser af farver og langt mindre rod. Nu kan de, der eksperimenterer med Android 12 beta, se Materiale, du befinder dig i Discover-panelet og Google-appen, som anvender farver fra nutidens Google Doodle-logo.

Først opdaget af 9to5Google, er Discover-panelet i Android 12 brun og tilsyneladende trækker dets baggrundsfarve fra nuværende Savoy Ballroom-doodle. Banneret øverst i Android 12s Google-app er også brunt, selvom resten af appen er uberørt.

Denne adfærd føler underlig, da Material normalt trækker app-farver fra din telefons wallpaper. Det er muligt, at dette tema bare er en test eller en decideret fejl, da jeg ikke kunne replikere det brune Discover-panel på min OnePlus 8T, der kører Android 12 beta i lys tilstand (andre afsætningsmuligheder, som 9to5Google og Android Police, ser ud til at bruge dark mode i deres tests.

Læs også: Google + 10 ting som gør en forskel [Opdateret]

Google har allerede foretaget masser af ændringer i Discover i Android 12, som at tilføje support til Google Doodles og fjerne de korte uddrag under artikler og nyheder. Det er uklart, om disse funktioner eller den farverige Discover-baggrund vil finde vej til ældre versioner af Android, eller om de er eksklusive til Material sproget.

Læs også: Sådan bruges Google Drev

 

Kilde: 9to5Google