Google Earth arbejder på en tidsmaskine

Google earth tidsmaskinefunktion
Kommer Google Earth i mål med visionen, bliver det måske snart muligt at vise dig fortiden. Dette ved brug af en Time Machine-funktion.

Google Earth er et af de værktøjer fra Google, der er polariserende for mange mennesker. Jeg bruger ikke selv Google Earth, men mange i min omgangskreds er flittige bruger af det.

Desktopversionen, der kaldes Google Earth Pro, kommer med mange funktioner, der mangler på web-versionen eller den mobile version af Google Earth, hvilket må falde i kassen med naturlige begrundelser eftersom den mobile app ofte trimmes ned, da programmer som Google Earth, kan være ret ressourcekrævende for en mobil enhed.

De mangler funktioner gør dog ikke, at helhedsoplevelsen på den mobile version af Google Earth, ødelægges.

En af de funktioner, som jeg personligt ser værdi i, er evnen til at ”spole tilbage i tiden”, og tjekke satellitbillederne fra tidligere år. Google Earth på Android får dog muligvis snart denne funktion.

Læs også: Google Earths sejeste funktion skjult i appen

En YouTuber ved navn Kyler Jeffrey indsendte en video om denne funktion skjult i de ”hemmelige indstillingsmuligheder” på Android-versionen af Google Earth. Dette betyder, at funktionen er tilgængelig som en "eksperimentel præference" og kan findes i app-flags, der er gemt af vejen.

Desværre er der ikke nogen ligefrem metode til at få adgang til denne funktion, men hvis du er power-user med en rootet telefon, kan afprøve funktionen.

Du kan finde en mere detaljeret forklaring på, hvordan det fungerer HER. Jeffrey har endda delt en video, som du kan se nedenfor.


Hvis du spekulerer på, hvor langt Google Earth kan tage dig tilbage i tiden, så er det muligt at scrolle helt tilbage til 1930'erne, men det varierer afhængigt af byen. Google Earth giver dig også en timelapse-funktion, der viser, hvordan området har udviklet sig gennem årene.

I opstarten er funktionen begrænset til visse lande – herunder USA.

Huskede du at deltage i vores KÆMPE GIVEAWAY - se præmieoversigten


Source & Image credit:

Google

 

Vores partnere