Microsoft Edge opdatering klar med nye funktioner

Microsoft Edge opdatering januar front
En ny Microsoft Edge-opdatering rulles ud med historik og synkronisering af åbne faner. Hvis du er Microsoft Edge-bruger, er der nu en nemmere måde at få adgang til disse faner og browserhistorik på dine andre enheder, inklusiv en telefon eller stationær PC, uden manuelt at dele linkene med kopier-og-indsæt-ritualet.

En ny opdatering på serversiden rulles ud til Microsoft Edge stabil, og det gør historik / fanesynkronisering mulig, men kun hvis du logger ind på browseren med din Microsoft-konto på tværs af alle dine enheder.

Historik og fanesynkronisering er en nøglefunktion, der har manglet siden Chromium Edge blev søsat. Evnen til at synkronisere historik og faner begyndte først at rulle ud til Edge Canary-brugere i oktober, og det ser ud til, at det endelig er klar til brug.

Jeg har allerede selv fået opdateringen. I mit tilfælde blev indstilling for at aktivere fane og historiksynkronisering automatisk aktiveret i den stabile version af Edge. Hvis din enhed er inkluderet i Microsofts A / B-test, vil muligheden for at synkronisere ”Historik” og ”Åbn faner” ikke længere være nedtonet og kan tændes manuelt.

Microsoft Edge opdatering januar.JPG

Når aktiveret, kan du begynde at synkronisere din historik og åbne faner mellem forskellige enheder, der er logget ind på den samme Microsoft-konto. Synkroniseringen fungerer kun, når den er aktiveret i alle installationer i browseren.

Flere Microsoft Edge-brugere vil se funktionen aktiveret med fremtidige builds eller opdateringer på serversiden.

Udrulningen af forbedret synkroniseringsunderstøttelse kommer ikke som nogen stor overraskelse, eftersom det tidligere blev lovet af Microsoft i 2020.

Det er også værd at bemærke, at Microsoft i øjeblikket arbejder på en Edge 88-opdatering med en ny sikkerhedsfunktion (adgangskodemonitor), forbedringer til PDF-reader og meget mere.

Rygterne vil, at tech-giganten planlægger en bredere udrulning med Microsoft Edge v88 i januar.


Relaterede artikler:

- Microsofts Edge browser frigivet: Alt du skal vide

- Google advarer Edge brugerne mod sikkerhedsrisiko

- Håndtering af favoritter i Microsoft Edge: Guide


Source & Image credit:

Microsoft

Vores partnere