OxygenOS 11.0.5.5 frigivet til OnePlus 8 og 8 Pro

OnePlus_præsenterer_OnePlus_8_og_8_Pro marts
Bug-squashing OxygenOS 11.0.5.5 opdatering sendt efter OnePlus 8 og 8 Pro. Som OnePlus 8 ejer, kan jeg nikke genkendende til frustrerende bugs i softwaren. Hos undertegnede gør det sig gældende ved, at telefonen fryser i 10-20 sekunder. Derfor glædes jeg over, at OxygenOS 11.0.5.5 forhåbentligt fjerner dette problem.

Det er ikke første gang vi kæmper med ”ubagte” softwareopdateringer fra OnePlus. Det seneste stable Android 11-build til OnePlus 7T serien forårsagede for eksempel kamera-problemer for flere brugere.

Virksomheden sender nu OxygenOS 11.0.5.5 ud for at løse fejl, som OnePlus-brugere i 8-serien står over for.

Udover at introducere en stribe rettelser har OnePlus også optimeret nødikonets position på låseskærmen og forbedret følsomhed for navigationsbevægelser under opladning.

Det nye build iklædes også en marts sikkerhedsopdatering, som OnePlus lancerede sammen med sin Android 11 opdatering til OnePlus 7-serien.

Dette er en programsat udrulning, så det kan tage et stykke tid, før den når ud til din enhed. Hvis du er af den utålmodige type, anbefaler vi at tjekke Oxygen Updater-værktøjet, der hjælper dig med at downloade den nyeste OTA. Alternativt kan du tjekke efter opdateringen ved at gå til Indstillinger > Systemopdatering.


Source & Image credit:

OnePlus