Sådan dæmpes Spotify-annoncer på Android

mutify app guide Spotify tweakdk
Når det kommer til lydstreaming, topper Spotify popularitetsværket med over 155 millioner premium-abonnenter. Imidlertid udgør annoncer for de ikke-betalende Spotify-brugere en uundgåelig indtrængen i den musikalske nydelse. Sådan dæmper du Spotify-annoncer automatisk på Android og forhindrer dem i at smadre dit musikhumør.

Mange af os kender frustrationen over, at en reklame ødelægger en spændende video eller et stykke lækker musik. Dette gør sig især gældende hos ikke-betalende kunder. Men viste du, at du rent faktisk kan mute larmen fra reklamer med Mutify-appen?


Installer Mutify-appen

Som mange annonceneutraliserende apps, er det næsten umuligt helt at blokere annoncer på en række platforme. Men der findes dog smarte apps, der magter opgaven til UG med kryds og bolle.

Er du flittig gratis-bruger af Spotify, så vil du knuselske Mutify-appen. Appen er helt gratis og nem at bruge og er også fri for annoncer. Vigtigst er det, den fungerer som beregnet!

Bemærk: dette blokerer ikke Spotifys annoncer. Det dæmper kun annoncer, når de afspilles.

Gå til Google Play Butik, og vælg install.

Når installationen er færdig, kan du åbne appen. Du skal dog først justere appen lidt for at få det til at fungere ordentligt.

Læste du også: Google Play Butik: Begynderguide


Deaktiver batterioptimering til mutify

Mutify-appen skal gøre sit arbejde i baggrunden for at holde Spotifys annoncer mindre belastende. Dette kolliderer med Androids standard batterioptimeringsfunktion, hvilket fjerner apps fra aktivt at bruge din telefons hukommelse, hvis de ikke har været i brug i en bestemt periode.

Det er ikke ønskeligt med Mutify, da den smarte funktion så mister lidt sin værdi.

Går til Indstillinger > Batterioptimering. Her vil du se en liste over alle de apps, der bruger din telefons ressourcer. Scroll ned til du finder Mutify, og vælg Undlad at optimere. Det gøres ved at flytte markeringen fra _Intelligent styring til omtalte punkt.


Aktivér Spotifys Device Broadcast Status

Reserveret kun til den almindelige Spotify-version, ikke lite-versionen, kan Mutify kun fungere, hvis Spotifys "Device Broadcast Status" -funktion er aktiveret. Skift enten til Mutify-appen, og tryk på "Åbn Spotify", eller åbn Spotify-appen, og tryk på gearikonet i øverste højre hjørne. Dette åbner Spotifys indstillinger, hvor du kan se funktionen "Device Broadcast Status".

Skub slideren. Farven grøn på slideren angiver, at den er aktiv.


Aktivér Mutify's Mute-funktion

Vi er kommet i mål med tilpasningen af Mutify. Efter vi er færdig med forberedelsen til at få Mutify fungerer korrekt, skal du skifte tilbage til programmet og trykke på ”I did it”

 

Source & Image credit:

Mutify

Vores partnere