5 PlayStation 5-spil, du skal holde øje med

ps5 spiderman okt
Mens lanceringen af PlayStation 5 tiltrækker sig spotlightet lige nu, er det først fra 2021 konsollen virkelig at blive interessant.Dette skyldes alle de spændende spiltitler, som meldes på vej.

Lanceringstitler er ofte begrænset, da udviklere ikke har haft en chance for at grave dybt i, hvad en ny konsol er i stand til, og spiludviklerne ikke modtager endelige specifikationer på systemet, før bare et par måneder før spillene sendes ud over rampen. Men det ser modsat ikke ud til at være tilfældet med kommende generation af PlayStation 5.

Sony og dets spil-partnere danner fælles front for at sikre, at der er en jævn strøm af titler til PS5 i de kommen

de måneder. Nogle af de mest hypede spil til PS5 har lang vej tilbage, før de er klar, mens andre vil være klar i de kommende uger og måneder.

Vi har sat 5 spil i stævne, som vi mener PlayStation 5-spil, du skal holde øje med.Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Formentlig den mest forventede af nogen af årets lanceringstitler, er denne opfølgning på Insomniacs PS4-hit. Vi taler naturligvis om Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. 

spider-man-miles-morales-ps5-4-1200x9999.jpg

Miles Morales er allerede en fanfavorit - og spillets open world koncept, vil drage fordel af PS5's hurtige ”level-loading”, hvilket får New York-kulissen til at føle sig mere flydende. Der har været en vis forvirring om, hvorvidt dette ville være DLC til det originale spil eller et standalone version, men tiden har afsløret, at Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, er et standalone spil - og Miles 'bevægelser er forskellige fra Peter Parkers, hvilket betyder, at dette er mere end en kosmetisk ændring.

Der er også tilføjelsen af Spider-Mans kvindelige kollega, der hjælper i intense kampe og har taget internettet med storm. Visuelt vil dette være titlen at slå kløerne i, når den næste konsolgeneration træder ind på scenen.

(Udgivelsesdato: 12. november 2020)

Ratchet & Clank: Rift Apart

Ingen spildemo har til dato vist, hvad PS5 er i stand til at gøre bedre end Rift Apart spildemen.

o6tme74wsgsn8ztxlrcq43-1200x9999.jpg

Insomniac har ikke udforsket denne franchise i fire år, hvilket giver udviklere masser af tid til at finpudse den samlede spiloplevelsen. Nøglen til spillet er rift tether, som gør det muligt for Ratchet at få fat i og åbne dimensionelle rifts og derefter hoppe gennem dem for at teleportere, hvilket hjælper ham med at nå forskellige vantage points. Rift Apart vil debutere i PS5’s lancerings-vinduet, men Sony har endnu ikke givet en dato.

(Udgivelsesdato: TBD)


Deathloop

Fra Arkane Studios, skaberne af Dishonored and Prey, er denne konsol eksklusiv en sammensmeltning af Groundhog Day og et first-person shooter. Fanget på en ø, der sidder fast i en "tidssløjfe", vil du skulle arbejde på at eliminere otte nøglemål mens deres håndlangere og en rivaliserende snigmorder prøver at stoppe dig.


Spillet er en blanding af single og multiplayer. Du spiller stort set hele spillet som Colt, men en anden spiller kan midlertidigt hoppe ind din historie som Julianna, den rivaliserende snigmorder, for at stoppe dig. (selvom du kan fravælge dette i spillet.)

(Udgivelsesdato: 2. kvartal 2021)

Final Fantasy XVI

Den længe ventede lancering i den fabelagtige RPG-serie blev bekræftet som en PS5-konsol eksklusiv i september, men producent Naoki Yoshida har siden forklaret, at vi ikke ser spillet sluppet løs før engang i 2021. Square Enix holder kortene tæt til kroppen, men den frigivne traileren viser en bid fra gameplayet.

final-fantasy-16-debuts-during-ps5-showcase-1200x9999.jpg

“I expect everyone to have fun speculating, as we have a lot in store — not only for Final Fantasy XVI, but for Final Fantasy XIV, too,” lyder det fra Yoshida.

(Udgivelsesdato: Ukendt.

Horizon: Forbidden West

Du vender tilbage til landet med mekaniske dinosaurer og buer og pile, når Aloy udforsker et nyt land, der indeholder endnu større og mere truende maskiner, og det er op til hende at redde Jorden igen fra udryddelse ved at genoprette orden og balance på planeten, samtidig med at der skal skabes nye alliancer og løses nye mysterier.

horizon-forbidden-west-1200x9999.jpg

(Udgivelsesdato: TBD)