CoD - Modern Warefare snart live med Warzone

warzone
Selv om det nu officielt er blevet offentliggjort, at Call of Duty Warzone lander senere i dag, så kom der i går via et leak detaljer ud om den nye Warzone mode i Call of Duty, som er deres bud på Battle Royale.


En af de største ting er, at det kommer til at være Free to Play. Det vil sige, at selv spillere uden den fulde version af Call of Duty Modern Warfare, har mulighed for at springe med ind i kampen. 

Der skulle også være mulighed for Cross Platform spil, som man allerede kan i den fulde version af Call of Duty Mordern Warfare. 


I Warfare spiller man op til 150 spillere sammen i kampen om, at være den sidste spiller eller hold tilbage på kortet. 

Starten er en følger opskriften for et Battle Royale spil, hvor man bliver kastet ud af et fly. Der er mulighed for at spille i forskellige setup med Single, duo eller triple hold. 

call of duty warzone map

Vi har set detaljer om det kort man spiller på i Warzone tidligere, og selv om det er et stort kort, så skulle gameplayet stadig være relativt hurtigt. Loot mekanismen er simplificeret og så starter alle med pistoler i stedet for de bare næver. Desuden lukker den gassky, som driver spillet frem, relativt hurtigt sammen om spillerne. 

drop.jpg

Man kan også samle armor i form af metalplader, som man kan samle op til fem af. Man kan dog højst have tre på af gangen.

Call of Duty killstreaks er også en del af spillet, og de kan købes via specielle “buy stations” som er fordelt på kortet. Pengene til at købe ting for tjener man med at eliminere fjender på kortet. Ud over killstreaks er der også muligheden for at købe Respawn tokens, så man kan komme tilbage til sit hold, hvis man bliver dræbt undervejs. 

rock_throw.jpg

En anden måde at komme tilbage i spillet på, er via Gulag køen. Her kan dræbte spillere få muligheden for at komme retur til sit hold i hovedspillet, ved at vinde en 1v1 kamp imod en anden dræbt spiller.

Der er i det hele taget en del nye elementer i Warzone som betyder at Call of Duty vinkelen på Battle Royale genren kunne gå hen og blive meget spændende.

store.jpg

Call of Duty - Modern Warfare - Warzone går live senere i dag, så der er snart mulighed for at teste det hele selv. Det er som sagt Free to Play, så alle har mulighed for at være med.