Diablo IV annonceret på BlizzCon

diablo_4_blizzcon
Helt som rygterne ville vide er Diablo IV her til aften blevet annonceret til BlizzCon 2019 i Anaheim.


Det kommende spil bliver efterfølgeren til Diablo III, der blev udgivet i 2012. Blizzard løftede sløret med en utrolig flot trailer, der sætter stemningen for det kommende spil utroligt godt. Hovedfjenden denne gang er Lillith, Daughter of Hatred, og hvis man skal vurdere ud fra den nye trailer, er hun en formidabel fjende at komme op i mod. 


Ifølge Blizard foregår handlingen i det nye Diablo IV mange år efter handlingen i Diablo III. I kampen mellem himmel og helvede blev millioner slagtet, og i tomrummet herefter genopstår en gammel magt til verdens overflade. 

lillith_diablo_4.png

Det nye spil vender tilbage til seriens mere mørke rødder, som vi kender fra de første spil i serien. Det betyder mere blod og vold, og hvis traileren er noget at vurdere ud fra, så kommer det til at passe utroligt godt. 


Indledningsvis blev der også annonceret tre spilbare klasser, som er barbarian, sorceress og druid. Sammen med traileren blev der frigivet en video, der viste glimt af gameplayet for de tre klasser i spillet. 

Diablo IV udvikles ifølge Blizzard med helt ny teknologi, der skal være give en ikke bare mørkere, men også mere medrivende oplevelse. Der er ingen information om hvornår vi kan forvente at Diablo IV er ude, men det vil komme ud på PC, Xbox One og PlayStation 4. 

Kilde: Blizzard