Google Stadia får endelig en søgebar

Google Stadia søgebar annonceret
Et af de vigtigste produkter og tjenester, vi kender fra Google, er søgefunktionen. google har uden tvivl en af de bedste søgemaskiner i verden, men af en eller anden mærkelig grund, da virksomheden lancerede sin Stadia-tjeneste, udelod de søgefeltet. Det ændrer Google nu med tilføjelse af en længeventet søgefunktion.

Ifølge pressemeddelelsen fra Stadia:

“First off, search bar on Stadia for Web is rolling out now and will reach all players this week. It will make finding your favorite games much easier. In addition, an updated UI along with sorting for your library is making its way to players this week, which will help keep track of all your purchased, free and Pro games.”

Nu skal det bemærkes, at Stadia blev lanceret for mere end et år siden, og vi undres over, at en IT-gigant og søgefunktionsspecialist i kaliber med Google, er så langt tid om at implementerer noget så ”simpelt” som en søgefunktion.

Læste du også: Google Stadia hands on - Vi tester cloud gaming

Før dette blev brugerne tvunget til at scrolle gennem side efter side med spil i håb om at finde noget, interessen kunne falde på.

Under alle omstændigheder glædes vi over søgebaren nu finder vej til Stadia. Hvis du er Stadia-bruger eller abonnent, kan disse nye webfunktioner være værd at tjekke ud.

 Læs også: AirPods Max vs AirPods Pro: Hvad skal du vælge?

Source & Image credit:

Google

Vores partnere