Salg af spil sætter rekord under pandemien

steelseries apex 5 tastatur
I en undersøgelse fortaget af NPD Group konkluderes der markante stigninger i stort set alle kategorier, herunder digital pc og konsol spil samt mobile downloads, abonnementer, hardware og tilbehør. Især salget af spil oplevede en voldsom stigning.


Salg af spilI en tre-måneders periode, der sluttede den 31. marts, genererede den amerikanske videospilsindustri 10,86 milliarder dollars i samlet omsætning. Det er en stigning på ni procent sammenlignet med samme periode for et år siden ifølge NPD Groups Q1 2020 Games Market Dynamics rapport.

Video game content segmentet i rapporten (software) tegnede sig for 9,58 milliarder dollars af det samlede beløb, en stigning på 11 procent år for år.

Doom Eternal, Call of Duty: Modern Warfare, Minecraft og Animal Crossing: New Horizons var blandt de mest solgte titler i løbet af kvartalet.

På hardwaresiden rankede konsolproducenterne sig for 733 millioner dollars, fulgt op af et stærkt salg af Nintendos Switch, som fortsat er næsten umuligt at finde i detailhandelen på visse markeder.

Nintendo, der for nylig har lovet at øge produktionen med 10 procent for at hjælpe med at imødekomme efterspørgslen. 

Salg af tilbehør steg i mellemtiden en procent i kvartalet til $ 503 millioner.

Læs hele rapporten


Source & Image credit:

Npd


Vores partnere