Flere detaljer om Apple Watch Series 7 afsløret

Watch Series 7 stor
I sidste uge så vi det nye design af Apple Watch Series 7, designet blev afsløret i en video fra Matt Talks Tech. Nu har vi endnu en video fra Matt Talks Tech, som afslører nogle flere detaljer om det nye Apple Watch forud for lanceringen.

Den nye Apple Watch Series 7 blev for nylig set via EEC, og der var i alt seks forskellige modeller, der alle kørte watchOS 8.

Tidligere rygter omtaler, at enheden kommer med et nyt firkantet design med fladere sider, og det forventes, at uret kommer i to størrelser, 40 mm og 44 mm.

Watch Series 7 kommer med en ny S7 processor og et større batteri, batteriets levetid siges at blive forbedret betydeligt i forhold til det nuværende Apple Watch, batteriet forventes at holde op til 18 timer.

Se videoen på YouTube

Det nye Apple Watch, 40 mm modellerne, vil tilsyneladende starte ved $ 399 og 44 mm modellen ved $ 429. Der vil være to lagringsmuligheder for enheden, 32 GB og 64 GB.

Den nye Apple Watch Series 7 forventes at blive lanceret i september sammen med de nye iPhone 13 modeller. Enheden kommer med den nye watchOS 8 software.

 

Source & Image credit:

Apple, Matt Talks Tech

Vores partnere