Nye privatlivsfunktioner på vej til AirTag

Stort AirTag Apple
Apples AirTag leveres med forskellige privatlivsfunktioner indbygget, herunder en funktion der hjælper med at forhindre folk i at bruge enheden til at forfølge eller tracke andre uden deres viden. Det er dog langt fra et perfekt system, og da det stadig er et relativt nyt produkt, kan det blive forbedret. Nu melder Apple om nye forbedringer på vej til AirTag.

Virksomheden har for nylig annonceret en masse ændringer, der vil forbedre enhedens privatlivsfunktioner. En af disse ændringer inkluderer den alarmlyd, som AirTag afgiver, når den er adskilt fra ejeren.

Allerede under lanceringen kom det frem, at AirTag ville afspille en lyd efter at være adskilt fra ejeren i tre dage, og denne funktion vil Apple nu optimere yderligere.

Med ændringen udsender AirTag nu en lyd på et tilfældigt tidspunkt inden for et interval på otte og 24 timer efter at være adskilt fra ejeren. Formentlig gøres dette for at gøre det mindre forudsigeligt.

AirTag leveres også med en funktion, der lader iPhone-brugere vide, om en ukendt AirTag er placeret i nærheden af dem. Men nu Apple vil også udvikle en app til Android-brugere, der gør det samme. I øjeblikket kan AirTags ikke bruges på Android, og denne nye app vil ikke ændre dette faktum, men det vil notificere Android-brugere, hvis en AirTag bruges i forsøget på at prøve at forfølge dem.

 

Source & Image credit

Apple

Vores partnere