Bedste eGPU løsning til gaming i 2019

2702678_7563002e07aa
Bærbare computere er med på beatet med hensyn til performance anno 2019. Dog kommer mobile grafikkort lidt til kort på spilleydelsen mod deres desktop-kolleger.


Det er her en ekstern GPU (eGPU) kommer i spil, så du kan tilslutte et grafikkort fra en stationær til din bærbar ved hjælp af en Thunderbolt 3 port.

I denne artikel kigger vi på nogle af de tilgængelig eGPU’er på markedet.

Razer Core X Chroma

razer core x chroma.JPG

Razer tog sin allerede eksisterede Core X eGPU og tilføjede Chroma RGB belysning med en 700 watt strømforsyning til retten for at åbne op for endnu mere krævende grafikkort på markedet. Ved at vælge Razer Core X Chroma, åbnes muligheder for at montere e NVIDIA RTX eller AMD Radeon GPU ind.

Prisen for Razer Core X Chroma er lige omkring 3300 kroner.

Gigabyte AORUS RTX 2070 Gaming Box

aorus rtx 2070 gaming box.png

Hvis du ikke vil have besværet med at købe kabinettet og GPU’en og sammensætte det selv, har Gigabyte din ryg dækket ind med AORUS RTX 2070 Gaming Box. GPU'en er allerede forudinstalleret, så du skal bare tilslutte den til din bærbare computer og starte dit spil op.

Prisen for AORUS RTX 2070 Gaming Box er lige omkring 4700 kroner inklusiv alt.

ASUS XG-Station-PRO

asus xgpro.JPG

Dette eGPU kabinet er designet i samarbejde med In Win. ASUS XG-Station-PRO understøtter GTX og RTX GPU'er fra NVIDIA såvel som AMD.

Prisen for ASUS XG-Station-PRO er lige omkring 3400 kroner.

Akitio Node

91lO57IsPyL._SL1500_.jpg

Lad ikke prisen narre dig til at tro, at dette eGPU kabinet ikke vil være værd at investere i. Det har alle de grundlæggende elementer, inklusive en 400W PSU, understøttelse af kort i fuld størrelse og er af ret solid kvalitet trods en lav pris.

Prisen for Akitio Node er lige omkring 1800 kroner.