Proshop opdatering: 206 GeForce RTX 3070 modtaget

Proshop opdatering - 206 GeForce RTX 3070 modtaget
NVIDIA forbereder sig langsomt på at lancere sit nyeste GeForce RTX 3070-grafikkort, 499 USD-modellen designet til 1440p gaming. På grund af en meget usikker situation med Ampere-tilgængelighed har vi regelmæssigt tjekket op på status fra flere forhandlere – herunder Proshop. Nu er der en smule lys at ane for enden af tunellen.

Forhandleren har ved flere lejligheder fremvist, hvor mange grafikkort der er bestilt fra fabrikkerne, hvor mange der er sendt til kunderne, hvor mange grafikkort der er sendt til ProShop fra AIB'er, og vigtigere af alt, hvor mange der allerede er på lager og venter på første ordrer.

Den aktuelle lagerinformation er meget interessant. Vi kan allerede se, at RTX 3070 vil være meget mere tilgængelig end RTX 3080 og RTX 3090 ved lanceringen, hvilket har været den eneste grund til udsættelsen af lanceringen, ifølge NVIDIA. Proshop har nu 206 grafikkort klar til salg (som starter den 29. oktober) sammenlignet med 106 enheder tilgængelige i sidste uge.

Yderligere bekræftelse af en større RTX 3070-mængde ved lanceringen er allerede ankommet fra Japan. PC Watch har modtaget information fra detailhandlere, der sælger pc-hardware på Akihabara tech-markedet i Tokyo. De har bekræftet, at RTX 3070 vil have betydeligt større tilgængelighed end RTX 3090/3080-serien.

Flere medier melder også om udspil fra AIB'er, om at tilgængeligheden af RTX 3070 kan omhandlei tusinder pr. region. Selvom ingen har det officielle antal, da det varierer fra producent til fabrikant, vil rygterne, at mindst 4 gange så mange kort vil være tilgængelige sammenlignet med GA102-baserede modeller.

Interessant er også, at den samme tilgængelighed forventes fra RTX 3060 Ti, den model, som NVIDIA endnu ikke har bekræftet, men distributører modtager allerede ordrer på disse kort.


Source: Proshop