RTX 3080 GPU spottet i Userbenchmark

nvidia rtx 3080 gpu leak userdatabase
Det ser ud til, at den første post omhandlende Nvidias kommende RTX 30 serie GPU er lækket. En Geforce RTX 3080 GPU er blevet registreret i Userbenchmark databasen. Et leak, der kommer via LaptopVideo2Go og @_rogame.

Den påståede post i databasen giver dog ikke ret meget konkret at forhold sig til. SKU’en er RTX 3080, der har enheds-ID på 2206, og GPU hastigheden omtales som 2,1 Ghz max, og grafikkortet leveres med 10 GB VRAM. Hukommelsen er clocket til 4750 MHz, hvilket giver os en effektiv frekvens på 19 Gbps, selvom det ser ud til, at softwaren ikke korrekt registrerer hukommelsesværdierne.

Enheds-ID’et er bekræftet af @ T4CFantasy, der vedligeholder TechPowerups GPU-database. Denne nye registrering er føjet til den nyeste INF-driverfil. Enheds-ID 2206 kaldes 'NVIDIA Graphics Device'. Dette er på samme måde som Nvidia viser deres kommende GPU'er inden deres officielle annoncering.

10 GB VRAM til et high end grafikkort kan måske virke af lidt sammenlignet med nutidens standarder, men GDDR6X hukommelse er splinterny og er sandsynligvis dyrt at fremstille, så vi er nødt til at vente på de endelige officielle specifikationer fra Nvidia, før vi konkluderer noget.

Vi har hørt rygter før, omhandlende, at RTX 3090 muligvis får 24 GB VRAM, mens 3080 Ti kunne have en 12 GB rammebuffer. Det er også muligt, at Nvidia klargør to forskellige varianter af RTX 3080 GPU’en, i 10 GB og 20 GB flavor (kun på rygteplan).

Nvidia er vært for et Geforce Special Event den 1. september, og vi forventer, at virksomheden annoncerer den næste generation Ampere Gaming GPU'er.

nvidia rtx 3080 gpu userbenchmark database.JPG


Source & Image credit:

LaptopVideo2Go og @_rogame.