Samsung har en 8TB SSD i værkerne

Samsung logo 8TB SSD 900US flickr
SSD'er er blevet mere almindelige på markedet, og er efterhånden blevet hvermandseje. Selvom SSD’er har eksisteret en del år, fik de i den spæde opstartsfase ikke helt fodfæste i markedet. Dette skyldes uden tvivl høj prissætning Prisen er hoppet i øst og vest de seneste par år, og er bestemt mere prismæssig overkommelige end i starten. Nu melder Samsung sig på banen med en 8TB SSD, som vil dræne hardware-budgettet hurtigere end du kan fylde det.


Samsung har intet officielt meldt ud, så kilden til rygtet skal findes andetsteds, Amazon. Her listes en Samsung QVO SSD med overvældende 8 TB lagerplads. Inden du noterer indkøbet af denne, når Samsung potentielt frigiver denne 8TB basse, skal du være indstillet på at lade visa-kortet komme på overarbejde med en anført salgspris på $900.

Hertil omtaler Toms Hardware, at Samsung sandsynligvis bruger deres QLC 3D V-NAND teknologi svarende til QVO 860 SSD'er, hvilket betyder, at Samsung er mere fokuseret på opbevaring snarere end ydelse (selvom dette ikke betyder, at de vil være langsomme).

eJmPWRcB9FhTabVNPjaJb6-650-80.jpg

(Image credit: Amazon)

Ifølge Amazon vil 8TB modellen være tilgængelig til bestilling fra 24. august. 1TB modellen er i øjeblikket listeført som tilgængelig den 30. juni.


Source & Image credit:

Samsung, Amazon, Flickr