CES 2021: Intel annoncerer fire nye CPU-familier

Core i9
På CES 2021 annoncerede Intel fire nye processorfamilier og fremhævede, at mere end 500 nye designs til laptops og desktops med Intel-processorer kommer på markedet i 2021. Læs om de nye processorfamilier nedenfor.

De nye 11. generation af Intel Core vPro-processorer, der afsløres i dag, er baseret på processorer til tynde og lette bærbare computere og tilbyder, når de kombineres med den nye Intel Core vPro-platform.


11. generation af Intel Core vPro:

  • Intel Hardware Shield, der leverer verdens mest omfattende sikkerhed dybt inde i hardwaren til business segmentet og branchens første silicon-aktiverede kunstige intelligens (AI) detektering for at hjælpe med at stoppe ransomware og crypto-mining-angreb. Den er også udstyret med Intel Control Flow Enforcement Technology, banebrydende teknologi, der hjælper med at lukke et hel segment af angreb, der længe undgik softwareløsninger.
  • Intel 10 nanometer (nm) SuperFin-teknologi, Intel Iris Xe-grafik og verdens største Wi-Fi-forbedring i 20 år - med integreret Intel Wi-Fi 6 / 6E (Gig +), der muliggør op til seks gange hurtigere uploads og downloads og næsten tre gange hurtigere hastigheder i hjemmet i forhold til standard Wi-Fi 5.
  • Otte gange bedre AI-performance, der gør det muligt for virksomheder at få nye computerkræfter til at holde trit med det hurtigt skiftende softwareøkosystem og op til 2,3 gange hurtigere videoredigering sammenlignet med den forrige generation.

Intel-11th-Gen-desktop-Rocket-Lake-S-1-768x538.jpg

 

Nye N-serie processorer til uddannelse:

Intel introducerede nye N-serie af Intel Pentium Silver og Celeron processorer, hvor målet er uddannelsessystemer. Processorerne er designet på Intels 10 nm arkitektur og leverer op til 35% bedre samlet applikationsydelse og op til 78% bedre grafikydelse.

Intel-Partner-Laptops-CES2021-1200x545.jpg

 

11. generation af Intel Core H-serie mobile processorer:

  • Intel lancerede en ny serie af 11. generation af Intel Core H-serie mobile processorer til spil, der udvider 11. generation af mobilfamilien af produkter og skubber grænserne for, hvad der er muligt for bærbare computere så tynde som 16 millimeter. Ledet af Intel Core i7 Special Edition 4 core processor med op til 5 gigahertz (GHz) Turbo, er disse H35-processorer specifikt målrettet til ultraportabelt gaming. De har ny Gen 4 PCIE-arkitektur til at oprette forbindelse til den nyeste diskrete grafik og levere lav latenstid og åbner for gaming på farten.
  • Intel annoncerede også en 8-core processor, der starter forsendelse senere i dette kvartal. Denne platform er unik i branchen med funktioner, der normalt kun findes i hign-end desktop-systemer - inklusiv op til 5 GHz, 20 baner i PCIe Gen 4.0 arkitektur samt Intel Killer ™ Wi-fi 6E (Gig +).

 

Preview på næste generations “Rocket Lake” og “Alder Lake”:

  • Intel demonstrerede også næste generations desktop-teknologi til gamerne og entusiaster, der kommer på markedet gennem 11. generation af Intel Core S seriens desktop-processorer (“Rocket Lake-S”). Med 19% gen-over-gen-instruktioner pr. cycle (IPC) forbedring til de højeste frekvenskerner og med Intel Core i9-11900K, vil disse processorer give endnu mere performance til gamerne og entusiaster ved lanceringen i første kvartal af 2021.
  • Derudover demonstrerede Intel "Alder Lake", næste generations processor, der repræsenterer et betydeligt gennembrud i x86-arkitektur og Intels mest magt-skalerbare system-on-chip. I anden halvdel af 2021 vil Alder Lake kombinere cores med højtydende og højeffektive cores til et enkelt produkt. Alder Lake vil også være Intels første processor, der er bygget på en ny, forbedret version af SuperFin på 10 nm og vil fungere som fundamentet for kommende desktop og mobile processorer.


Pressemeddelelse fra Intel


Vores partnere