Intel inviterer til event den 2. september

Intel_inviterer_til_event_den_2_september
Intel har udsendt invitationer til et event den 2. september, hvor vi højest sandsynligt ser en officiel lancering af 11. gen Tiger Lake mobile processorerne.

Intel har udsendt en pressemeddelelse hvor der kort står skrevet "drop in. we have something big to share". Eventet finder sted online d. 2 september, og uden at vide hvad Intel præcist vil afsløre, ligger gættet på Tiger Lake CPU's. 

11. gen. Tiger Lake mobile processorer er blevet lækket flere gange i løbet af de sidste måneder, men vi mangler endnu en officiel lancering fra Intels side. Derfor vil et kvalificeret bud være, at Intel officielt lancerer 11. gen Tiger Lake mobile, hvor vi forhåbentligt også får et indblik i Intels nye Xe-grafikarkitektur, der lover et stort spring over 10. gen. Ice Lake.


Ydermere kunne det også tænkes at vi får løftet lidt af sløret af 11. gen. Rocket Lake-S desktop CPU's, der får til at opgave at kæmpe imod AMD's kommende Ryzen 4000-desktop processorer. September ser ud til at blive en travl måned for tech-giganterne AMD, Intel og Nvidia, da de alle har vigtige produkter der skal fremvises.

Det bliver spændende at se hvad Intel vil fremvise for os d. 2 september, og vi holder jer selvfølgelig opdateret når eventet løber af stablen.

Intel event 2. september 2020.jpg


Billeder og kilder: Techpowerup, PC Gamer